Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, Belediye Başkanı Şenol Kul'a iade-i ziyarette bulundu. Van Vali yardımcılığından, Terme ilçesine kaymakam olarak atanan ve geçtiğimiz eylül ayı sonunda göreve başlayan Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretlerinin ardından, ilçedeki kurum ve kuruluşlarına iade-i ziyarette bulunuyor. Ziyaretlerinin ilk ayağı olarak Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret eden Parlak, Başkan Kul ile ilçe hakkında konuştu.

ÇOK GÜZEL BİR İLÇE

Terme'yi çok beğendiğini ifade eden Kaymakam Parlak, 'Terme her yönüyle çok güzel bir ilçe. Biz bu güzel ilçeyi daha ileriye götürmek istiyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız' dedi.

HİÇ ŞÜPHEM YOK

Kaymakam Parlak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kul ise, 'Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Terme'nin layık olduğu yere gelmesi için birlikte hizmet edeceğiz. Kendisine buradaki görevinde başarılar diliyorum' diye konuştu.