Devam eden yatırımlarla ilçede değişimin sürdüğünü dile getiren Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, "İlçemizii cazibe merkezi yapmayı sürdürüyoruz" dedi.
Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak'ı ağırlayarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Uyar ve Koçak, Alaçam Uluçay Sedde ve Karşıyaka Köprü çalışmalarını ve Cumhuriyet Meydanı çevre düzenleme çalışmalarını yerinde incelerek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

BÜYÜK PROJELER

Alaçam'ı cazibe merkezi haline getirmek için yola çıktıklarının altını çizen Başkan Uyar, çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. Uyar, "Alaçam'da hayata geçecek olan büyük projeler ile bir değişim sürecine girdi. Gelecek nesillerimiz, çocuklarımız daha modern, yaşam standartları yüksek bir şehirde yaşayacak. Bu yatırımlar, ilçemize, her anlamda ciddi katma değer sunacaktır.
Devlet Su İşleri Bölge Müdürümüz Sayın Nazmi Koçak bey ile birlikte ilçemizde Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımları kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Sayın müdürümüz çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Koçak ise, Başkan Uyar'a proje çalışmalarında destek olacaklarını belirtti. Daha sonra Belediye Başkanı Hadi Uyar, Devlet Su İşleri (DSİ) Samsun 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak ve AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan ile birlikte Gökçeboğaz Mahallesinde Alaçam Köy Ürünleri Pazarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.