19 Mayıs ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. 15 Temmuz Millet Meydanında gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ

Daha huzurlu bir toplum, daha refah seviyesi yüksek bir toplum için hep birlikte muhtarlarla çalışmalarına devam ettiklerini belirten, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Muhtarlarımız bizim en yakın mesai arkadaşımız. Günün 24 saati mesaideler. Onlar bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelerimizin istek, beklenti ve sorunlarını muhtarlarımızdan öğrenerek, bölgeye hizmeti iş birliği içerisinde gerçekleştiriyoruz. Sizlerin sayesinde huzurlu bir ortamda vatandaşa hizmet etmeye çalışıyoruz. Ben tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

SEFERBER OLMALIYIZ

Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Ev, 'Muhtarlar öyle bir yapıya sahiptir ki, vatandaşla bir olan vatandaşın üzüntüsüyle üzülen, sevinciyle sevinen gönül adamı, hizmet adamıdır. Gücünü vatandaştan alır. Bu gücü ilçemizin, memleketimizin, ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında kullanmak için hepimiz seferber olmalıyız. Ben bu duygularla günümüze katılanlara teşekkür ediyor, Muhtarlar Günümüzü kutluyorum' diye konuştu.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Muhtarlar programın ardından 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler. Başkan Topaloğlu'nu makamında ziyaret eden muhtarlar, "Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu ile uyumlu bir şekilde ilçemizin gelişmesi için çalışmaktayız. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.