Türkiye Büyük Millet Meclis ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülmekte olan ' Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi' projesi kapsamında Merkez İlkokulu Okul Başkanı Adayı Recep Can Toprak, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret ederek seçim vaatleri arasında yer alan bazı isteklerini iletti.

TALEPLER YERİNE GETİRİLDİ


Toprak, okul başkanı adayı olduğunu ve okul bahçesinde bank ve çöp kovası eksiği bulunduğunu belirterek, 'Sizden okulumuz adına bank ve çöp kovası talep ediyorum' şeklinde konuştu. Talepleri dinleyen Başkan İkiz, ilgili birimlere talimat vererek minik başkan adayının taleplerini yerine getirdi.

ÖNEMLİ BİR UYGULAMA


Başkan İkiz, başkan adayı Recep Can Toprak'ı cesaretinden ötürü tebrik ederek, 'Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi projesi öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşması adına önemli bir uygulama. Bu şekilde çocuklarımız özgüvenleri yüksek, kendilerini ifade edebilen birer birey olarak yetişmekte. Proje kapsamında aday olan tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.