BAŞARININ ADI CUMHURİYET

2018-2019 Okul sporları branşlarında boy gösterecek olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda çeşitli kategorilerde başarılara imza atan okul, bu sezon tüm kategorilerde kupaları kazanmak için kolları sıvadı. Takım sporlarında 6 dalda ve ferdi kategorilerde yer alacaklarını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Şen, "Amacımız önce gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları sporla kaynaştırmak. Bunun yanında ise okul sporları kategorilerinde başarılara imza atmak"dedi.

RAGBİ İLK KEZ BİZDE

Şen ayrıca, "Bizlere her koşulda destek olan okul müdürümüz Kurtuluş Çelik'e de teşekkür ediyoruz. Kendisi sporu ve sporcuyu seven bir idarecilerimizden birisi. Okullar kategorisinde 90 lisanslı sporcu bünyemizde bulunuyor. Samsun'da ilk defada ragbi sporunu yapacak okul biz olacağız. Bu dalda da Samsun'un lokomotivi olmak istiyoruz.

Futbol, futsal, masa tenisi, voleybol, okçuluk, yüzme, güreş, boks gibi birçok branşta kupalar bizim olacak. Okul sporlarına Cumhuriyet Anadolu Lisesi damgasını vuracak"diye konuştu.

Salim YILDIZ