Cumhuriyetin 94. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutlanacaklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ilçemizde her zaman büyük bir coşku ile yapıldı, bu coşku bu yıl da artarak devam edecek" dedi.

EFSANELER BULUŞACAK

Cumhuriyetin Büyük Önder Atatürk'ün armağanı olduğunu ifade eden Başkan Şahin, "Cumhuriyetimizin 94. yılını kutlamanın gururunu yaşayacağız. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek için Cumhuriyetimizi korumalı ve yaşatmalıyız. Bu duygular içerisinde ilçemizde kutlamaları kaymakamlığımız ile birlikte kutlamaları gerçekleştireceğiz. Baframız'da Cumhuriyet kutlamaları her zaman büyük bir coşku ile yapılmaktadır. Bu coşku bu yıl da artarak devam edecek. Gazipaşa, Kapıkaya, Selemelik, Sürmeli ve Asar mahallelerimizde düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine her türlü desteği sağladık. Ayrıca 28 Ekim tarihinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ülkemizin önemli takımlarında forma giymiş Baframızın unutulmaz şöhretli futbolcularını ilçemize getiriyoruz. İlçemizde bulunan ünlü futbolcularımızın da yer alacağı maçlar Yeni Şehir Stadı'nd yapılacak" dedi.

ATATÜRK'ÜN EMANETİ

Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Toprakları işgal altında olan bir ülkeden bağımsızlığını kazanmış bir ülkeye gelmemizi sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıdır. Milletimizin özelliklerine uygun olan Cumhuriyet rejimi Atatürk'ün bize emanetidir. Bu emaneti sonsuza kadar korumaya ve yaşatmaya kararlıyız. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasını ve gelişmesini sağlayan başta Büyük Lider Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."