BEZ YARDIMINDA BULUNDULAR

Yılport Samsunspor'un yardımcı antrenörü Cenk İşler ve futbolculardan İlyas Kubilay Yavuz ile Bahattin Köse, Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'ne (LÖSAM) destek olarak Samsun'da lösemi tedavisi gören minik çocuklara bez yardımında bulundu. LÖSAM yetkilileri Yılport Samsunspor'a, yardımcı antrenör Cenk İşler ve futbolcular İlyas Kubilay Yavuz ile Bahattin Köse'ye bu jestlerinden dolayı teşekkür etti.

ELİMİZDEN NE GELİYORSA

Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrenci ve öğretmenler tarafından başlatılan projeye destek vermek amacıyla okula giden İşler, Yavuz ve Köse, ilk olarak burada öğrencilerle bir araya geldi. Burada öğrencilerle kısa bir söyleşi yapıldı. Cenk İşler, "Benim eski arkadaşım Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen Recep Sermet Boyar, bana bu konuyu açında memnuniyetle destekte bulunacağımızı söyledim. Elimizden ne geliyorsa Yılport Samsunspor ve futbolcular olarak lösemili çocuklarımızın yanındayız" dedi.

İMZA DAĞITTILAR...

Samsun futbol camiasının da yakından tanıdığı Antrenör Recep Sermet Boyar'ın daveti üzerine Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne giden İşler, Yavuz ve Köse, bol bol imza dağıtıp, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.