Akrep burcunu 2016 Şubat ayında neler bekliyor? Aşk, sağlık, para ve kariyerinizde ne gibi değişiklikler var? Akrep burcu 2016 Şubat ayında neler yaşayacak?

İşte Hande Kazanova'nın yorumuyla 2016 Şubat ayı akrep burcu yorumu:

01 Şubat'ta iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde zaman zaman problemlere ve aksiliklere açık olacaksınız. Duyacaklarınız, iş hayatınızdaki önemli değişimler sizi çabuk sinirlendirebilir ya da tepkilerinizi çok çabuk verebilirsiniz.

03 Şubat'ta eviniz ve aileniz için parasal sorumluluklar altına giriyorsunuz. Yine bu zamanda girişimde bulunacağınız konu ve olaylar hızlanmaya başlıyor.

06 Şubat, sosyal çevrenizdeki insanlardan, arkadaşlarınızdan çok güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Hazır Merkür de düzelmişken artık korkacak hiçbir şeyiniz yok sevgili Akrepler. Bu yüzden gelen bu teklifi en güzel şekilde değerlendirin.

08 Şubat'taki Yeniay ev, aile, yuva alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı destekliyor. Emlak alım, satım, kiralama, gayrimenkul, yerleşimle ilgili konular varsa, bu konularda harekete geçmek istiyorsanız işte tam da bu Yeniay'ı kullanmanın zamanı.

10 Şubat'ta geleceğinizi ilgilendiren, iletişime dayalı çok güzel iş teklifleri karşınıza geliyor. 14 Şubat yine beş yıldızlı günlerden bir tanesi. Harekete geçmek istediğiniz konularda çevrenizi ve arkadaşlık ilişkileriniz size çok büyük destek sağlayacak. Bu tarih itibarıyla ev hayatınızı daha yakından inceleme, evle ilgili planlar yapma ve önemli konuların konuşulması, geçmişte çözülmemiş konu ve olayların yeniden karşınıza gelmesi oluşabilir.

17 Şubat'ta aile ilişkileri, yuva, yerleşimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Özellikle evinizle ilgili önemli bir değişim içine girmek istiyorsanız, evinizi değiştiriyorsanız boya, badana, tamirat, tadilat ve dekorasyon işlerine kalkışmanın tam zamanı.

19 Şubat'tan sonra kimliğinizi aşk hayatınızda, eğlencelerde, hobi ve sportif faaliyetlerle alakalı konularda ortaya koyuyorsunuz. Özellikle çocuk sahibi olmak istiyorsanız harika bir dönem. Flörtler, yeni insanlarla tanışma, aşk hayatınızın hareketlenmesi, sevme ve sevilme ihtiyacınızın artması etkileri de bu tarihten sonra devreye giriyor.

22 Şubat'ta sosyal çevrenizde yeni açılımlar oluşabilir. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ufak tefek stresler ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. 25 Şubat'ta aile hayatınızdaki konuşmaların karşılığını alacaksınız. Yine ev alım-satım konularında 25 ve 27 Şubat tarihleri, şanslı tarihler.

28 Şubat ise aşk hayatınızda kendinizi bırakmaya, hayal kurmaya, kandırmaya, aldanmaya açık bir zaman dilimi olacak. Sevdiğiniz insanı gözünüzde fazlasıyla yüceltebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda da onlara karşı yüzünüz yumuşak olacak.

28 Şubat'taysa iş hayatınızda başkalarına yardım edebilirsiniz. Özellikle de hafta başına denk gelen bu süreçte bazı işlerin üzerinize yıkıldığını görebilirsiniz, dikkat edin. Enerjiniz düşük çalışacak. Bu da sizi zorlayabilir.