Şaban Şenocak, AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkanlığı için aday adaylığını AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanlığında açıkladı. Şenocak, 24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye'de büyük ve anlamlı bir değişim yaşandığını belirtti.

BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI

Başvuru sonrası açıklama yapan Şenocak, '19 Mayıs ilçemizde doğan biri olarak 34 yılı aşkın burada Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çeşitli görevler ile sizlere hizmet vermenin bahtiyarlığını her daim yaşadığımı ifade etmek isterim. Bu görevler çerçevesinde siz değerli hemşehrilerim ile her daim beraber hareket etmeye özen gösterdim. Ayrıca 2016 yılında kurucu başkanı olarak görev aldığım Ensar Vakfı 19 Mayıs Şubesi'nde yine sizler ile birlikte her türlü sosyal ve kültürel faaliyetleri icra ettik. Bu değerli faaliyetlere siz kıymetli hemşehrilerimin katkıları ile öncülük etmek benim için ayrıca bir gurur vesilesi. AK Parti, 16 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizde hem ulusal hem yerel bağlamda büyük ve köklü hizmetlerde bulunmuştur. Yaptıklarıyla gönüllerde taht kurmuş ve her seçim döneminde milletimizin teveccühünü kazanmış olan ve şu anda 2023 hedeflerine kilitlenmiş olarak millete hizmet noktasında bütün gayretleri gösteren AK Parti kadroları, Mart 2019 seçimlerine de aynı heyecan ve kararlılıkla hazırlanmaya başlamıştır. Partili cumhurbaşkanlığı reformu sonrasında ortaya çıkan bir takım gereklilikler yerel yönetim hizmetlerini ve dolayısıyla 2019 mahalli idareler seçimini ehemmiyetli kılmıştır' şeklinde konuştu.

SORUNLARI BİLİYORUM

Şenocak, 'Vatandaşa hizmetleri daha kolay, daha hızlı ve en iyi şekilde ulaştıran belediyeler günümüz şartlarında ayrı ve farklı bir önem arz etmektedir. AK Parti'den 19 Mayıs Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. 19 Mayıs'ın değerlerini, imkanlarını ve sorunlarını biliyorum. Yaşanabilir kentin ne demek olduğunun bilincindeyim ve bu yolda büyük hedeflere odaklandığımı ifade etmek istiyorum. Milletimize hizmet verebilme yolunda heyecan yaşadığım şu günlerde bundan sonraki süreçte sizlerin dua ve desteklerine talip olduğumun bilinmesini istiyorum. Aynı şekilde bu güzel amaçlar doğrultusunda yola çıkan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.