Belçika'nın Genk Takımı Alt Yapı Sorumluları Yılport Samsunspor'un ve Samsun amatöründe yer alan Atakum Belediyespor ile Kadıköyspor'un tesislerini gezerek fikir alışverişinde bulundu

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Belçika'nın Genk Takımı Alt Yapı Sorumluları Yılport Samsunspor'un ve Samsun'daki amatör takımlarının altyapılarını gezerek fikir alışverişinde bulundu. İlk olarak Yılport Samsunspor'un altyapısını gezen Belçika'nın 1'inci Lig ekiplerinden Genk Alt Yapı Direktörü Roland Breugelmans, Alt Yapı Direktör Asistanı Eddy Vanhemel ve Racing Genk Futbol Akademisi Öğretmeni Ünsal Aytan, burada Altyapı Sorumlusu Ali Kemal Gedikli ve Altyapı Gençlik Geliştirme Sorumlusu Hakkı Bayrak'tan bilgi aldı.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Daha sonra Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ile birlikte Kadıköyspor Tesisleri ile Atakum Belediyespor Tesislerini gezildi. Kadıköyspor tesislerinde incelemelerde bulunan Genk takımı altyapı sorumluları burada antrenman yapan oyuncuları izledi. Ardından Atakum Belediyespor tesislerine geçen heyet Atakum Belediyespor-Türk Telekomspor maçını izledi.

Gezi öncesi Başkan İsmail Uyanık, Genk Altyapı Direktörü Roland Breugelmans, Altyapı Direktör Asistanı Eddy Vanhemel ve Racing Genk Futbol Akademisi Öğretmeni Ünsal Aytan'a Yılport Samsunspor'un formasını hediye edildi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Geziye Başkan İsmail Uyanık'ın yanı sıra, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yılport Samsunspor Başkan Danışmanı Hakkı Yeşilyurt, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın, Basın Sözcüsü Suat Çakır ve Altyapı Sorumlusu Ali Kemal Gedikli eşlik etti.