Bizim Kardelen Özel Eğitim Okulları ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan özel eğitim öğrencileri, El Sanatları Öğretmenleri Hatice Korkut ve Beden Eğitimi öğretmenleri Serkan Yalçınateş'in organize ettiği etkinlikle Batı Park'ta bulunan Samsun Okçuluk Salonu'nda ok atma tecrübesi edinmiş oldu. Öğrenciler, Okçuluk Salonu Tesis Amiri ve Okçuluk Amiri Fatma Topuz'un gözetiminde unutamayacakları bir deneyim yaşadılar. Etkinliği katılan toplam 10 öğrenci imkan verilmesi dahilinde neler yapabileceklerini gösterdiler.

ÇOK GÜZEL VAKİT GEÇİRDİLER

Etkinlik hakkında konuşan Bizim Kardelen Özel Eğitim Okulları ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri Serkan Yalçınateş ve Hatice Korkut, "Çocuklarımızın hayata tutunması elimizden geleni yapıyoruz. Çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Bu kapsamda İlkadım Okçuluk Salonu'na öğrencilerimize farklı bir gün yaşatmak için geldik. Çok güzel vakit geçirdiler. İlerleyen zamanlarda bu tip etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

MİLLİ SPORCULARLA FOTOĞRAF

Etkinliğin ardından Bizim Kardelen Özel Eğitim Okulları ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Leyla Yıldız, Okçuluk Salonu Tesis Amiri'ne Fatma Topuz'a plaket takdim etti. Ayrıca, Bizim Kardelen Özel Eğitim Okulları öğrencileri, Samsun'da kamp yapan Türkiye Okçuluk Milli Takımı sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Yasir BABA