Her fırsatta ilçe sakinleriyle buluşan, ekibiyle birlikte düzenli olarak Terme'deki mahallelere giden ve yapmış olduğu ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinleyip isteklerini bir an önce gerçekleştiren Belediye Başkanı Şenol Kul, bu ziyaretlerde Terme Belediyesinin çalışmalarını ve projelerini de ilk ağızdan hemşehrileriyle paylaşıyor.

HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ

Başkan Kul, klasik belediyecilik anlayışı içerisinde hareket tarzını bırakıp, çağın gerektirdiği modern bir anlayış içerisinde bu alanda etkili olmaya yoğun bir çaba harcadıklarını da ifade ederek, 'Belediye başkanlığının artık makama bağlı kalınarak, yapılamayacağı düşüncesi ile hareket ediyoruz. Artık caddede, sokakta, park alanında, cenazede, düğünde her daim halkımızla birlikteyiz. Halkın ayağına kadar gidip, onlarla yapılan istişarelerimizin hizmet standardının da artırılmasında ana etken olduğu düşüncesindeyiz. Bu yönde halkımız ile istişarelerimizi devam ettireceğiz' ifadelerini kullandı.

DUA EN BÜYÜK ÖDÜL

Hemşehrileriyle iç içe, sokakta olmaktan mutlu olduğunu kaydeden Kul, 'Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar olan süre zarfında belediyenin makam odasının kapılarını vatandaşımıza sonuna kadar açtık. Makamda oturarak değil alanda vatandaşla, esnafla birlikte olmaktır başarının sırrı. Vatandaştan kaçan belediyecilik değil vatandaşın ayağına giden belediyecilik anlayışı ile hizmet yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da bende aynı duyarlılık ve hizmet aşkı Allah ömür verdiği sürece devam edecek. Halkımızın duaları bizim en büyük ödülümüz' diye konuştu.