AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve beraberindeki partililer ile birlikte Cengiz Topel ve Mekke Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflarla tek tek sohbet eden Demir, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için destek istedi. Gittiği işyerlerinde esnaf tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılaşan Demir, esnafın talep ve isteklerini dinledi.

MOBİL EKİPLER OLACAK

Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında konuşan Demir, 'Belediye bünyesi içerisinde oluşturacağımız mobil ekipler sayesinde hizmeti vatandaşın ayağına getireceğiz. Su aboneliği için artık vatandaşlarımızın SASKİ'ye gelmesine gerek kalmayacak. Kimlik fotokopisi ve abonelik bağlatmak istediğiniz yerin tabu kaydını whatsaap üzerinde belediyeye bildireceksiniz. Kaydınızı ve gerekli ödemeleri yaptıktan sonra mobil ekiplerimiz gelip sizin saatinizi takacaklar'' dedi.

GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ

Gönül belediyeciliği yapacaklarına vurgu yapan Demir, 'Kimsesiz çocuğundan yaşlısına, kadınından engellisine kadar toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşım içinde olacağız. Projelerimizi de bu doğrultuda hazırladık. Hayata geçireceğimiz her projede şehrimize katkısının yanında gönüllerinize dokunmayı planlıyoruz' diye konuştu