10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Haber Medya Grubu'nda pasta kesilerek kutlandı. Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, 'Biz büyüyen ve gelişen bir aileyiz" dedi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Haber Medya ailesince pasta kesilerek kutlandı. Haberaks TV stüdyosunda yapılan kutlamada konuşan Borsan Grup ve Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Grubu çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

HERKESTEN ÖNCE GAZETE GİDİYOR

Şenocak, bir gazetenin oluşumunun doğum sancısına benzediğini, yoğun çabalarla okuyucuya hazır hala getirilen Haber Gazetesi'nin 14 yıldır aksamadan hizmet verdiğini söyledi. Şenocak, "Böyle bir disiplin ve prensip içerisinde çalışmanın neticesinde okuyucu bizi hak ettiğimiz yere getiriyor. Başladığımız günden bu yana Haber Gazetesi, tiraj ve okuyucu anlamında bölgemizde hep üst sıralarda. Haber Medya Grubu olarak, büyüyen ve gelişen bir aileyiz. Ailemizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha nice 10 Ocak'lar diliyorum' diye konuştu.

DÜRÜST GAZETECİLERİZ

Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara ise, "Bizler iyi gazetecileriz, dürüstüz. İşimizi, kurumumuzu seviyoruz. Bizler aileyiz. Ne biz mahcup oluruz, ne Borsan Grup'u mahcup ederiz. Millete karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından pasta kesilmesiyle kutlama sona erdi.