Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Bafra ilçe adayı Hamit Kılıç oldu.

Hamit Kılıç kimdir?

1967 yılında Bafra'da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Bafra'da yaptı. Üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamladı. 1990 yılında kurduğu Sıhhat Tekstil Ltd. Şti. ile iş hayatına başladı. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nda üç dönem Meclis Üyeliği, Başkan Yardımcılığı, iki dönem Bafra Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyeliği, İmam-Hatip Okulları Platformu Bafra Temsilciliği, Yavuz Selim Vakfı Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2014 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Bafra Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Meclis 1. Başkan Vekili, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği görevlerinde bulundu. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Kavak ilçe adayı İbrahim Sarıcaoğlu oldu.

İbrahim Sarıcaoğlu kimdir?

1969 Kavak'ın Akbelen Köyü'nde dünyaya geldi. İlk,Ortaokul ve Liseyi memleketi Kavak'ta tamamladı. Sağlık Yüksek Okulu ve İşletme okudu. 1988- 1993 Yıllarında Kavak Merkez Sağlık Ocağı'nda görev yaptı. 1999-2013 Yılları arasında Havza Devlet Hastanesinde Hastane Müdürü olarak görev yaptı. Havza İlçe Sağlık Müdürlüğünde Araştırmacı olarak görev yaptığı esnada AK PARTİ' den Kavak İlçe Belediye Başkanlığına aday olan Sarıcaoğlu 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde seçimi kazanarak Belediye Başkanı oldu. İbrahim Sarıcaoğlu evli ve 3 kız 1 erkek çocuk sahibidir.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Ondokuz Mayıs ilçe adayı Osman Topaloğlu oldu.

Osman Topaloğlu kimdir?

Osman Topaloğlu, 01.04.1964 Çaykara' da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çaykara' da yaptı. 1980 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazanarak, 1984 yılında mezun oldu. 1985 - 1987 yılları arasında Erzincan' da yedek subay olarak vatani görevini tamamladı. 1987 yılında yerleştiği 19 Mayıs İlçesinde o tarihten bu güne kadar Eczacı olarak görev yaptı. Birçok sivil toplum örgütü ve vakıflarda yöneticilik yaptı. 25 Mart 2006 - 13.09.2008 tarihleri arasında 19 Mayıs ilçesi Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde üst üste 2 dönemde 19 Mayıs halkının büyük bölümünün teveccühü ile 19 Mayıs Belediye Başkanı olarak seçildi. TOPALOĞLU, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Yakakent ilçe adayı Hüseyin Kıyma oldu.

Hüseyin Kıyma kimdir?

Hüseyin Kıyma, 13.09.1971 tarihinde doğdu. İlkokulu Yakakent Liman İlkokulu'nda, ortaokulu 100. Yıl Ortaokulu'nda, liseyi Alaçam Lisesi'nde okudu. 1994 yılında İstanbul Polis Eğitim Merkezi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde polis olarak göreve başladı.1994-2003 yılları arası İstanbul, 2003-2005 yılları arası Hakkari ve 2005-2010 yılları arası Bartın İl Emniyet Müdürlüklerinde çalıştı.2010 yılında kurum değiştirerek Samsun İl Özel İdaresi'ne bağlı Yakakent İlçe Özel İdare Müdürü olarak atandı. 29.11.2013 tarihinde asaleten yürüttüğü Yakakent İlçe Özel İdare Müdürlüğü'nden ve vekaleten yürüttüğü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevlerinden ayrılarak, 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Yakakent Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığına müracaat etti. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini (lisans) tamamladı, İşletme alanında yüksek lisans yaptı. Hüseyin Kıyma evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Salıpazarı ilçe adayı Halil Akgül oldu.

Halil Akgül kimdir?

1964 yılında Salıpazarı ilçemizde doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Gökçeli İlköğretim okulunda tamamladı. 1980 yılında Samsun Ticaret Lisesinden mezun oldu.1999 yılından itibaren Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürütmekte olan Belediye Başkanı Halil AKGÜL 2004 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden İl Genel Meclis Üyesi Seçildi. İl Genel Meclisinde Denetim Komisyon Başkanlığı,Ticaret ve Sanayi Komisyonu Başkanlığı ile İl Daimi Encümenliği görevlerinde bulundu. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Salıpazarı Belediye Başkanlığına seçildi.29 Mart 2009 'dan bu zaman kadar İlçemizde Belediye Başkanlığı yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babası.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Ayvacık ilçe Halil Kalaycı oldu.

Halil Kalaycı kimdir?

Halil Kalaycı, 1980 yılında Ayvacık'ta doğan Halil Kalaycı, İlkokulu Şenpınar mahallesinde, ortaokul ve liseyi Çarşamba'da bitirdi. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanan Kalaycı; 2001 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra Kabaklık ve Osmanlı mahallelerinde ücretli öğretmen olarak çalıştı. 2002 yılında Erzurum'a sınıf öğretmeni olarak atanan Halil Kalaycı, 2004 yılında eş durumu mazereti ile Batman'a ve 2007 yılına kadar zorunlu hizmetini tamamlayıp, 2007 yılında memleketi, Tiryakioğlu mahallesine öğretmen olarak atandı. Bir yıl sonra Yenice Mustafa Çakır Ortaokulu müdür yardımcılığına, 2010 yılında Terice Ortaokuluna, 2013 yılında Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna okul müdürü olarak atananan Kalaycı, Terice ve Mehmet Akif Ersoy okul müdürlüğü döneminde İlçe Spor Müdürlüğüne vekalet etti. 2013 yılında bakanlık değiştiren Halil Kalaycı, Milli Eğitim Bakanlığından Spor Bakanlığına geçti ve 1 yıl asaleten Ayvacık İlçe Spor müdürlüğü görevi, 2014 yılında Vakıf Müdürlüğü görevine başladı. 2014 yılından bugüne kadar Ayvacık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürlüğü görevini yürüttü.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Ladik ilçe Nurhan Yapıcı Özel oldu.

Nurhan Yapıcı Özel kimdir?

Nurhan Yapıcı Özel, mimarlık bölümü mezunu. Evli ve iki çocuk annesi. 1993 yılından itibaren, yerel yönetimlerde ve parti teşkilatlarında siyaset yaptı. Bu süre içinde, bir dönem Ladik Belediyesi Meclis üyeliği, iki dönem Samsun İl Genel Meclisi üyeliği görevlerinde bulundu. 8 yıllık İl Genel Meclisinde görev yaptı. Siyasette 22 yıldır aktif hizmette bulunmaktadır.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun İlkadım ilçe adayı Erdoğan Tok oldu.

Erdoğan Tok kimdir?

1965 yılında Çaykara'da dünyaya gelen Erdoğan Tok, çocukluk ve gençlik yıllarını Ordu'da geçirmiştir. Babasının işleri dolayısıyla Ordu'nun Bucak mahallesine yerleşen Erdoğan Tok, eğitim hayatının önemli bir dönemini çocukluk ve gençlik hayallerinin izlerini taşıdığı bu şehirde tamamlamıştır. Çocukluk yıllarında aktif kişiliğiyle dikkat çeken Erdoğan Tok, İlkokul ve Lise yıllarında da birçok sosyal ve kültürel aktiviteler içerisinde bulunmuştur. Aksiyoner bir kişiliğe sahip olan Erdoğan Tok, Gençlik çağında da siyasi ve sosyal çalışmalara katılarak önemli görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Ordu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Erdoğan Tok, Lise eğitimini tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte Samsun'un Cedit Mahallesine yerleşmiştir. Başarılı bir eğitim dönemi geçiren Erdoğan Tok, ilk olarak Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden, ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Siyasi kariyerinin ilk adımlarını gençlik yılarında çeşitli vakıf ve teşkilatlarda aldığı aktif görevlerde bulunarak atan Erdoğan Tok, birçok sosyal ve siyasal çalışmaların içerisinde bulunduğu organizasyonlarda yönetici düzeyinde görevler üstlenmiştir. Spor kariyerindeki başarılarının yansımasını siyasi hayatına taşıyan deneyimli siyasetçi Erdoğan Tok, disiplin ve azmi ile üstlendiği tüm görevlerdeki performansını ortaya çıkardığı çalışmalarla göstermiştir. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde ve hayır kurumlarında 10 yıl süreyle yöneticilik ve yönetim kurulu başkanlığında bulunan Erdoğan Tok, 19 yaşından itibaren (1984) siyasi çalışmaların içerisinde yer almıştır. Siyasi yaşamında 29 yılı deviren Erdoğan Tok, 1998-2000 yıllarında Fazilet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı, 2002-2003 yıllarında AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkanı Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 2004 yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkanlığına seçilerek beş yıl süreyle görev yapan Erdoğan Tok, 2010-2013 yıllarında ise TBMM Müşaviri olarak görev yaptı. İngilizce ve Arapça bilen Erdoğan Tok, evli ve üç çocuk babasıdır.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Vezirköprü ilçe adayı İbrahim Sadık Edis oldu.

İbrahim Sadık Edis kimdir?

İbrahim Sadık Edis, 1962 yılında Vezirköprüde doğdu. İlk, ortaokul ve lise öğrenimini Vezirköprü'de tamamladı. Vezirköprü'de ticaret yaparken 1995 yılında halkın teveccühü ile Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildi. 2009 yılına kadar bu görevi tüm sorumluluk ve bilinci içerisinde, Vezirköprü'ye faydalı olmak için gereken tüm çalışmaları yaptı. Doğduğu ve büyüdüğü ilçesine daha iyi hizmet vermek için, Belediye Başkanlığına aday oldu ve İlçenin büyük çoğunluğunun oyunu alarak Başkan seçildi. İbrahim Sadık Edis evli olup 2 çocuk babasıdır.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Atakum ilçe adayı Zihi Şahin oldu.

Zihni Şahin kimdir?

1954 Yılı Bafra'da doğdu. İlkokulu Uluağaç köyünde, ortaokulu Samsun'da, liseyi Bafra Lisesi'nde bitirdi. Bursa Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü mezunu oldu. Erzincan Endüstri Meslek Lisesi'nde Müdür Yardımcısı ve matematik öğretmenliği görevlerinde bulundu. Bafra Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulu'nda uzun yıllar çalıştı. 22 yıldır Kızılırmak Dershaneleri'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kurum Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Canik ilçe adayı İbrahim Sandıkçı oldu.

İbrahim Sandıkçı kimdir?

1972 doğumlu İbrahim Sandıkçı ilköğretim eğitimini yurt dışında tamamladı. Liseyi Samsun İmam Hatip Lisesinde okuyan Sandıkçı, üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde tamamladı. Evli ve 4 çocuk babası olan İbrahim Sandıkçı kendisine ait şirketlerin işletmesini yönetiyor. İbrahim Sandıkçı 2009 yerel seçimlerinde de AK Parti Canik Belediye Başkan adayı olmuştu.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Tekkeköy ilçe adayı Hasan Togar oldu.

Hasan Togar kimdir?

01.11.1969'da Tekkeköy'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Tekkeköy'de tamamladı. Karadeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. sınıfta okurken 19 Mayıs Üniversitesi Spor Akademisi bölümünü kazandı ve bu bölümü okudu. Emekli bir anne babanın 2 oğlundan birisidir. Togar, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler bir bir adaylarını açıklıyor. AK Parti'nin yerel seçimlerde ilçelerde aday olarak çıkaracakları isimler belli oldu. AK Parti'nin Samsun Terme ilçe adayı Ali Kılıç oldu.

Ali Kılıç kimdir?

1967 yılında Terme'de doğdum.İlkokulu bitirdikten sonra 2 yıl kuran kursuna giderek hafızlık eğitimimi tamamladım.Orta ve lise eğitimimi Terme imam hatip lisesinde tamamladım.1993 yılında 9 Eylül üniversitesi hukuk fakültesini bitirdikten sonra 1997 yılında avukatlık mesleğine başladım.2009 yerel seçimleri için Ak parti Terme belediye başkan aday adayı oldum.12 Ocak 2014 yılında atama yolu ile Ak parti Terme ilçe başkanlığı görevine başladım.8 Kasım 2014 yılında yapılan 5.olağan kongre ve 10 Eylül 2017 tarihinde yapılan 6.olağan kongre ile ilçe başkanlığı görevine devam etmekteyim.Halen Terme ilçesinde avukatlık mesleğimi icra etmekteyim.Evli ve 2 çocuk babasıyım.