Samsun merkezli yayınlarına devam eden 103,5 Haber Radyo, kurulduğu günden itibaren müzik, gündem, haber, kültür-sanat ve siyaset programlarıyla; Samsun'un marka radyosu olarak yayın hayatına devam ediyor. 3 yıl önce başlatmış olduğu görüntülü radyo yayınlarını geliştirerek önemli bir takipçi kitlesi yakalayan Haber Radyo, şimdi de gerçekleştirdiği programları televizyona taşıyarak Radyo-TV ortak projesi olan 'Radyovizyon'u başlattı.

KEYİFLİ BİR SUNUM

Birbirinden ünlü sanatçıların konuk olduğu, yeni albüm ve şarkılardan, kültür sanata kadar her şeyin konuşulduğu Radyovizyon programı, Haber Radyo'nun yanı sıra Samsun'un ilk ve tek uydu kanalı olma özelliğine sahip Haberaks TV'de de izleyiciyle buluşuyor. Çekimleri, Haber Radyo Stüdyolarında yapılacak olan Radyovizyon programı, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu, Haber Radyo'nun sevilen programcıları İlknur Tekbaş ve İsmail Can Özarar'ın keyifli sunumlarıyla cumartesi günleri saat 13.00'de, pazar günleri ise saat 11:00'de Haberaks TV yayınlanacak.

BU GÜCE SAHİBİZ

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu, 'Samsun'da radyo yayıncılığında her zaman takip edilen öncü işlere imza attık. Haber Radyo olarak karasal yayınla Samsun ve bölgeye, internet üzerinden ise tüm dünyaya ulaşıyoruz. Klasik radyo yayınından çok üste, daha yenilikçi, dinlenme ve izlenmeye daha da teşvik edici tarzımızı duyurarak üretmeye de ara vermeden devam ediyoruz. Artık tüm ülkede, 'Samsun'un radyosu' olarak anılıyoruz. Saat başı radyo haberlerimiz, kültür sanat ve siyaset içerikli programlarımızla; müzikten yaşama hayatın tüm alanlarında olmaya devam ediyoruz. Yayıncılık anlayışınız sizi yerel yapar. İyiyim demek sizi asla iyi yapmaz. İnternet üzerinden yayın yapıyorsanız şayet, tüm dünya sizi izleyebilir ve dinleyebilir. Radyovizyon, 'radyonun resimli' esprisi olarak da uyuşuyor. Elbette bütün bunları yapabilmek bir güç gerektiriyor; biz de bu gücü Haber Medya Grubu bünyesinde olduğumuz için kendimizde bulabiliyoruz. Radyo, TV, dergi, gazete, dijital medya, ajans ve buna Borsan Grup gücü de ekleniyor... Öyle ki elimizdeki imkan ve olanaklar, bizi bir dünya radyosu olarak da görebilmemizi, hayal edebilmemizi sağlıyor. İnşallah yakında o günleri de hep birlikte göreceğiz' dedi.