3 PUANLA GİTTİ

Amed yenilgisiyle koltuğu iyice sallanan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Gümüşhane galibiyetinin ardından görevden alındı. Basın toplantısında 30 saniye konuşan Taşkın'ın yerine koltuğun İsmet Taşdemir'e emanet edileceği öğrenildi

SADECE 30 SANİYE KONUŞTU

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın'ın koltuğu geçen hafta deplasmandaki Amed Sportif Faaliyetler yenilgisiyle iyice sallanmaya başlamıştı. Gümüşhane galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında, "Fazla konuşmayacağım. Kısa konuşacağım. Uzun zamandan bu yana bu kadar iyi oynayan bir takım görmedim. Birinci dakikadan, 90. dakikaya kadar oyunu domine ettik. Maç 2-1 zorla kazanmış gibi görünsek de, oyun yüzde 70-80 bizim lehimizeydi. Gol atmakta muvaffak olamadık. Göstermiş oldukları mücadeleden dolayı oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Teşekkürler" dedi.

'SENİN AŞKIN BİTMİŞ ERTUĞRUL'

Öte yandan günlerdin hoca arayışında bulunan Yılport Samsunspor yönetiminin, sonuca ulaştığı öğrenildi. İlk olarak Yalçın Koşukavak'a giden yönetim, sevilen teknik adamdan, "Sistemimi oturtmak için zamana ihtiyacı var. Bu riske giremem, kusura bakmayın" yanıtını alınca rotayı Ertuğrul Sağlam'a çevirdi. Başkan İsmail Uyanık'ın bizzat görüştüğü Ertuğrul Sağlam'ın 5 yıllık sözleşmeyle birlikte astronomik bir rakam istemesinin ardından bu defter de kapattı. Hatta Başkan Uyanık'ın Ertuğrul Sağlam'a, "Ertuğrul senin Samsunspor aşkın bitmiş, işi ticarete dökmüşsün" dediği iddia dildi.

TAŞKIN İSTİFA ETMİŞ KABUL EDİLMEMİŞ

Ardından deneyimli teknik adam İrfan Buz'a rotasını çeviren Yılport Samsunspor yönetiminin, "Süper Lig'den teklif bekliyorum" cevabının ardından taraftarın da takımın başında görmek istediği İsmet Taşdemir'le anlaştığı öğrenildi. Konuyla ilgili bugün veya yarın resmi açıklamanın yapılacağı ve Taşdemir'in hafta sonu oynanacak Sancaktepe Belediyespor maçında takımın başında olacağı öğrenildi. Öte yandan geçen hafta başında Teknik Direktör Taner Taşkın'ın istifa ettiği ancak yönetimin bunu kabul etmediği, bu gelişmenin üzerine de Taşkın'ın, "Takımın başındayım" açıklaması yaptığı öğrenildi.

Selçuk Kaya