Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2018-1 Özel Çağrı kapsamında desteklenen, Ankara Altındağ Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen N-Obezite Sosyal Sorumluluk Proje Yarışmasında ödüller sahiplerine verildi. Lise çağındaki gençlerde obezite ile mücadele konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan projeye 22 farklı şehirden 60 okul katıldı. Ödül törenine Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Dr. Adem Çilek ve Onkolog Dr. Yavuz Dizdar katıldı. Okul Müdürü Nazan Şener yaptığı açılış konuşmasında projenin öneminden ve okulun bu yönde yaptığı çalışmalardan bahsetti. Ödül alan öğrencilerin sunumundan sonra sahneye çıkan Dizdar, salonu dolduran yaklaşık 300 öğrenci ve öğretmene sunum yaptı ve soruları cevapladı. Dizdar sunumda sağlıklı beslenmenin önemi üzerinde durdu ve gençlere kariyer tavsiyelerinden bahsetti.
Proje Yürütücüsü, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Selçuk Yusuf Arslan ise yarışmaya 22 farklı şehirden 60 okulun katıldığını söyledi. Arslan, jürinin dört projeye de mansiyon ödülü verdiğini ve tüm katılımcılara elektronik ortamda katılım belgelerinin yollandığını ifade etti. Daha önce proje yarışmalarına katıldığını ancak ilk defa bir yarışmanın düzenleyicisi olduğunu belirten Arslan, programda emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere ve katılımcılara teşekkür etti.
Yarışmada Ankara Çiğdemtepe Şehit Mehmet Coşkun Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birincilik, Tokat Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi ikincilik, Burdur Şehit Hakan Aktürk Özel Eğitim Meslek Okulu ise üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Birinci olan takıma 2 bin TL, ikinci olan takıma bin 500 TL, üçüncü olan takıma bin TL değerinde hediye çeki verildi.