"VERMEZSENİZ ÖLDÜRÜRÜZ"

Samsun'un İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, mimar olan S.E. ile eşi P.E., İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği'ne giderek, tanımadıkları şahısların işyerlerine gelerek, 'Piyasaya borcumuz var, bizi herkes tanır, bize para verin, vermezseniz sizi öldürürüz" diyerek, 15 bin TL paralarını alındığını iddia ederek şikayetçi oldular.

ŞÜPHELİLERİ POLİS YAKALADI

Bunun üzerine Gasp Büro Amirliği ekipleri, şahısların kimliklerini belirlemek üzere çalışma başlattı. Ekipler, Aleyna K., Alperen Alpaslan K., Yasemin K. ve Sezer C.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden Alperen Alpaslan K.'nin yapılan GBT sorgusunda 2. Asliye Ceza Mahkemesince 'bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak satma satın alma taşıma veya bulundurma' suçundan arandığı, Sezer C.'nin 'yağma' sucundan arandığı belirlendi. Olayla ilgili olarak C.K.'nin ise yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Emniyetteki sorguları tamamlanan Aleyna K., Alperen Alpaslan K., Yasemin K. ve Sezer C. ' yağma, şantaj ve tehdit' suçundan adliyeye sevk edildi.

Bayram OK