Geçen 5 yıl içerisinde Tekkeköy ve Tekkeköy halkı için birçok önemli çalışmaya hep birlikte imza attıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hasan Togar, 31 Mart seçimlerinde tarihi bir oy oranıyla çok daha büyük hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

YİNE BİR İHANET VAR

Türkiye'nin çok büyük bir ülke olduğunu ve büyüklüğünü sınırlarının genişliğiyle değil, yürekli vatandaşlarının sarsılmaz iradesiyle ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Hasan Togar, 'AK Parti milletin iktidarı ve milletin partisidir. Partimiz, ülkesine ve milletine hizmet etmek isterken oynanan yüzlerce oyunu sizlerin sayesinde bozmuştur. Şimdiler de bir başka oyun sahneye koyuyorlar. Elli kuruşa, yüz kuruşa aldıkları sebzeleri sofralarımıza 12 liraya ve daha fazlaya getirmeye çalışanlar var. Yine bir oyun, yine bir ihanet var. Yine ülkemizi gerilere götürmek isteyen bir çete var. Bunlar vatanla, milletle, bayrakla, canımızla oynadılar ama başaramadılar. Şimdi de ekmeğimizle, sofraya gelen aşımızla bizi vurmaya, ayrıştırmaya çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, Tekkeköy oyuna gelmez ve Tekkeköy halkı bu oyunu da bozar' diye konuştu.

TOGAR'DAN TEŞEKKÜR

Başkan Togar, 'Bugün burada Ökse Mahallemizin adını taşıyan köy konağı ve spor alanının açılışını hep birlikte yapıyoruz. Bu ve geçtiğimiz 5 yıl içerisinde yapılan bütün hizmetler sizin eserinizdir. Bizi ne yağmur, ne çamur, ne karanlıklar durduramaz. Hiçbir mazeret bu güzel tabloya mani olamaz, olamadı. Cumhur İttifakı'na gönül veren bütün kardeşlerimiz bu akşam sadece Tekkeköy'e değil, bütün Samsun'a gereken mesajı vermiştir. Bu güzel tablonun oluşmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.