Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Atakum İlçe Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde başlatılan, "Akranlar El Ele Hayatı Güzelleştirme" projesinde görev alan gönüllü öğrencilerin sunumlarının yapıldığı toplantı düzenlendi. Projede yer alan Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atakum Anadolu Lisesi, Huriye Süer Anadolu Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Atakent Ortaokulu'ndaki, 8 akran gönüllüsü öğrenci sunum yaptı.

TÜM OKULLARA YAYGINLAŞTIRILACAK

Projeyle ilgili konuşan Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü M. İrfan Yetik, 'Atakum ilçesinde yürütmekte olduğumuz bu çalışma öğrenci merkezli ve akranlar arasında iş birliğine dayanıyor. Okullarda pek çok çalışmaya imza attık. Akran gönüllüsü öğrencilerimizin okullarında yaptıkları çalışmaları burada izlemekten heyecan ve gurur duyuyoruz. Projenin ilçelerdeki tüm okullarda yaygınlaşması için çalışmalar başladık' dedi.

YOĞUN KATILIM

Öğrencilerin sunumunu izlemeye, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, OMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Seher Balcı Çelik, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü M. İrfan Yetik, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Erdal Aksoy, Hüseyin Aksakal, Atakum İlçe şube müdürleri Kenan Arslan, Turan Coşkun, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bayram OK