FİNLANDİYA'YA GİDECEK

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Antalya'da Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda rakiplerini geride bırakarak şampiyon dereceler elde eden Samsun Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe öğrencileri Salihcan Öztankal, Mehmet Yasin Bayraktar ve Mümin Güleş yeni zaferlere imza atmak için kolları sıvadı. Turnuvada Türkiye Şampiyonu olan Salihcan Öztankal'da elde ettiği başarısıyla büyüklerde milli takıma girmeye hak kazandı. Salihcan ülkemizi yaz ayında Finlandiya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda temsil edecek.

SON 3 YILA DAMGA VURDUK

Öğrencilerin elde ettiği başarılardan dolayı gururlu olduklarını belirten Okul Müdürü Ayhan Taşkın, "Son 3 yılda Türkiye'de tüm madalyaları topluyoruz. Bu bizim için büyük bir başarıdır. Türkiye Şampiyonası sonrası altın madalyanın sahibi olan Salihcan, büyükler kategorisinde milli takıma girmeye de hak kazandı. Mehmet Yasin Bayraktar gençlerde Türkiye Şampiyonu olurken Mümin Güleş'de Türkiye ikinci oldu. Öğrencilerimizi kazandıkları madalyalardan dolayı yürekten kutluyoruz. Başarılarımız artarak devam edecektir. Tüm öğrencilerimizi çok seviyoruz " dedi.

BİR İLKİ BAŞARDIK

Beden Eğitimi Öğretmeni Havva Şahin, "2016-2017'den bu yana Masa Tenisi kategorisinde çalışmalar yapmaktayız. İlk başta iki öğrenci ile başladık, ardından öğrenci sayımızı yükselttik. 20 öğrenci ile katıldığımız şampiyonada 36 madalya kazanma başarısı gösterdik. Okul sporları ve kulüp çalışmalarında madalyalar kazanarak bir başarı hikayesi yazıyoruz. Bu yıl bir ilk olarak Salihcan Öztankal, Türkiye Şampiyonluğu ile büyükler kategorisinde milli takıma seçildi. Okul olarak sporda başarılara imza atıyoruz. Bundan sonrada madalyaların en büyük adayı yine biz olacağız" diye konuştu.

Salim YILDIZ ÖZEL