Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hacı Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Samsun 4. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı'nı ziyaret etti ve fuarda stant açan firma yetkileriyle görüştüler. Adnan Ölmez, Hacı Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak'a TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş da eşlik etti.

STANTLARA ZİYARET

Adnan Ölmez, Hacı Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, fuarda yer alan Ceviz Masa Amasya, Modisa, Arra, Alko, Uyku Dünyası, Kursan, Mavanti, Recep Eker Oturma Grupları, Mobs, Almodi, Eker Kanepe A.Ş, Madame Home, Revella, Şenol Mobilya Aksesuar, Kahya Koltuk ve Sandalye, Ayn Ahşap Atölyesi, Laranzo, Yurdakul Kumaş ve Deco Free stantlarını ziyaret ederek firma yetkilileri ile sohbet etti.

FUARIN BÜYÜMESİ MUTLULUK VERİCİ

Fuardaki Haber Medya Grubu standında fuar hakkında açıklamalarda bulunan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 'Bu fuar şehrimizin ve sektöre öncülük eden firmaların tanıtılmasında çok önemli bir rol oynamaktadır. Birinci yılından itibaren her yıl ziyaret ettiğim bu fuarın, daha da gelişmesi ve büyümesi beni mutlu ediyor. Ayrıca stantların kalitesinin de arttığını fark ettim. Bir başka önemli gelişme ise fuara bu yıl şehir dışından daha fazla üretici firma katılmış. Bu da fuarın kendisini daha fazla duyurduğunu gösteriyor. Tabi bu önemli gelişmelerin yaşanmasında TÜYAP, çok önemli bir rol oynamakta. Bunun için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum' diye konuştu.