Samsun'un Ladik İlçesi Akpınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, tek başına yaşayan üç çocuk annesi 35 yaşındaki Serpil Demirok, iddiaya göre henüz kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından öldüresiye dövüldü. Genç kadını komalık olana kadar döven vahşiler, daha sonra da yanıcı aletlerle vücudunun çeşitli yerlerini yaktı.

İKİ GÜN SONRA BABASI BULDU

Olaydan 2 gün sonra genç kadının babası Sencar Demirok, kızını kontrol etmek için evine gittiğinden Serpil Demirok'u yerde baygın halde yatarken buldu. Baba Sencar Demirok hemen 112 Acil Servisi ve polisi arayarak durumku bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, kontrol ederek yaşadığını belirlediği Serpil Demirok'a ilk müdahaleyi yaparak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan Serpil Demirok'un hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Baba Sercar Demirok, "Ben köyde bulunan evimizde oturuyorum. Kızım ise boşandıktan sonra tek başına ilçe merkezindeki evimizde oturuyordu. İlçe merkezine indikten sonra camiye gittim. Namazımı kıldım ve eve kızımı kontrol etmeye gittim. Kapıyı çaldığımda açmadı. Bende anahtarımla içeriye girdiğimde yerde yatıyordu. Hemen 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedim. Ekipler eve geldiklerinde yaşadığını söylediler. Hemen hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kızıma bunu yapan kim veya kimler yaptıysa bulunmasını ve en ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

POLİS ÖZEL EKİP OLUŞTURDU

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği, vahşetin faillerini bulmak için 3 kişilik özel ekip oluşturdu. Olayla ilgili her türlü ihbarı ve detayı inceleyen ekipler, genç kadından DNA örnekleri alarak incelemeye gönderdi. Genç kadına yapılan vahşetin kim veya kimler tarafından yapıldığını tespit etmek için soruşturma devam ediyor.

Bayram OK / ÖZEL HABER