Mutluluğun Kanatları Derneği'nin 2. Yıl Galası Samsun Sheraton Grand Otel'de gerçekleştirildi. Galada ünlü şarkıcılar Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun sahne alarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Yoğun katılımın gerçekleştiği gecenin tüm geliri ise lösemili ve engelli çocuklar yararına kullanılacak.

AMAÇ ÇOCUKLARI GÜLDÜRMEK

Gece hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Burcu Keskin, "Böyle bir anlamlı geceyi düzenlediğimiz için çok mutluyuz. Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun çocuklarımız için tamamen gönüllü olarak katıldı. Yoğun bir kalabalık var. Derneğimizin amacı; engelli, lösemili ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yardımcı olmak. Bu geceden elde edilecek gelir onlar için sosyal sorumluluk projelerinde kullanılacak" ifadelerini kullandı.

SEVİLEN ŞARKILARI SESLENDİRDİLER

Gala, derneğin faaliyetlerinin tanıtımı ile başladı. Ardından Dernek Başkanı Burcu Keskin, derneğe ve gala gecesine destek veren katılımcılara plaket takdim etti. Gecede ayrıca, katılımcılar arasında çekilişler yapılarak çeşitli hediyeler verildi. Galada, bir tablo açık artırma ile geliri çocuklara bağışlanmak üzere satıldı. Ardından ise katılımcıların sabırsızlıkla beklediği an geldi. Sahneye ilk olarak çıkan Hakan Altun, sevilen şarkılarını seslendirdi. Daha sonra sahneye çıkan Cengiz Kurtoğlu ile düet yapan Altun, dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

YOĞUN KATILIM

Gala gecesine, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Ahmet Bahadır, Bahçeşehir Okulları Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, iş insanları, bürokratlar, derneğin üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şükrü Berk ASKAR