Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde, Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel tirit gecesi düzenlendi.

Gecede konuşan Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Altan Sökmen, "Atakum'da 13 bin Kavaklı hemşehrimiz yaşıyor. Amacımız, onları dernek çatımız altında toplamaktır. Henüz yeni kurulmamıza karşın, yemeğimize gösterilen yoğun ilgi, doğru yolda olduğumuzu ve başarılı olacağımızı gösteriyor" dedi.

TERÖRLE MÜCADELE SÜRECEK
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, yaşanan terör olaylarına değinerek, "Ülkemiz pahalı bir çoğrafyada ev sahibidir. Şer güçler Türkiye'yi dize getirmek için uğraşıyor. Ancak bunda başarılı olamayacaklar. Türkiye artık kendi topunu, silahını üretir hale geldi. Terörle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz" diye konuştu.

BİRLİKTELİĞİMİZİ KORUYACAĞIZ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise, "Ülkemizi bölmek isteyen hain güçlere karşı birlik ve baraberliğimizi sonuna kadar koruyacağız. Bu gece de burada birlik ve beraberliğin en güzel örneği yaşanıyor. Birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun" dedi.

ACIDA VE SEVİNÇTE BİRLİTEYİZ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcalıoğlu da, "Kavaklılar düğün, cenaze gibi sevinçli ya da üzüntülü her şeyi birlikte yapmaya çalışıyorlar. Biz Kavaklılar birlikte olmak arzusu ile hareket ederiz. Bu birliktelik sağlar, geriye hep bir arada olmanın mutluluğunu tatmak kalır" diye konuştu.

Geceye, CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci, KADEF Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, Kavaklılar Derneği Başkanı Ersin Erge ile çeşitli derneklerin temsilcileri ve çok sayıda Kavaklı katıldı.

Bayram OK