Ahşap konusunda 46 yıla varan tecrübesiyle sektörde fark yaratan Demo Kap ve Mutfak, 5. İnşaat Fuarı'nda özel tasarım ürünleriyle, beğeni topladı.

TASARIM ÜRÜNLERİNDE İDDİALIYIZ

Ahşap ürünleriyle özel tasarım yaptıkların belirten Firma Yönetici Suad Sayın, "7'den 70'e herkesin ilgisini çekecek kapı ve mutfak ürünleri başta olmak üzere çalışıyoruz. Fuarın etkisiyle satış ve üretim hacmimizi artırarak, ülke ve Samsun ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Kapı ve mutfak alanında ürünlerimizi müşterinin isteğine göre şekillendirebiliyoruz. Tasarım ürünleri konusunda iddialıyız" diye konuştu.

HEDEF 200 ÖZEL ÜRÜN

Ahşap dekorasyon adına her türlü ahşap ürünleri yaparak www.iskarpela.com.tr sitesi üzerinden satışa başladıklarını belirten Sayın, "Fuarın açılış itibariyle internet satışını başlattık. Şu anlık 25 ürünümüz satışta, ürün yelpazemizi geliştirmeye devam ediyoruz. Hedefimiz sene sonu itibariyle 200 ürünü sitemiz üzerinden satışını gerçekleştirmek. Belirlediğimiz hedefe ulaşır ve inşallah güzel satışlar gerçekleştiririz. Ürünlerimize, her gün yeni ürünler katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Erdinç YILDIZ