Samsun 5. İnşaat Fuarı'nda açtığı stant ile birbirinden kaliteli ürünlerini sergileyen Özsamuk Cıvata, Türkiye'de fiyat ve mal garantisiyle satış yapan tek firma özelliğine sahip
Samsun 5. İnşaat Fuarı'nda açtığı standın yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Özsamuk Cıvata İşletme Sahibi Atalay Samuk, 'Türkiye'de fiyat ve mal garantisiyle satış yapan tek firmayız. Kendimize ve ürünlerimizin kalitesine sonuna kadar güveniyoruz' dedi.

BAYİLİKLERİMİZİN HEPSİ DÜNYA MARKASI

Çalışmakta oldukları bayiliklerin hepsinin dünya markası olduğunu belirten Atalay Samuk, 'Dewalt, Black Decker, Stanley grubu, Einhell, Stayer, Cat Power, Magmaweld, İzeltaş, Soudok, DHT, Rıco, Eltos, Karbosan gibi kendisini kanıtlamış firmaların bölge bayisi olarak sattığımız ürünlerde fiyat ve mal garantisi veriyoruz. Bunu yapabilen tek firmayız. Kendimize ve ürünlerimizin kalitesine olan güvenimizi, bu özelliğimizle kanıtlamaktayız. Ayrıca Dewalt'ın Türkiye'deki tek distribütörüyüz. Samsun'da olduğu gibi Doğu Karadeniz ve İç Anadolu'ya toptan dağıtım ağımız bulunmaktadır' diye konuştu.

FUAR YOĞUN GEÇİYOR

Fuara ilk kez katıldıklarını ifade eden Atalay Samuk, 'Biz fuara geniş ürün yelpazemizi ve bayiliğini üstlendiğimiz markaların kalitesini göstermek amacıyla katıldık. Fuar beklediğimizden çok daha yoğun geçiyor. Beklentimizin çok üzerinde bir ilgiyle karşılaştığımız için ayrıca mutluluk duyduk. Özsamuk Cıvata zaten Samsun'da kendisini ve kaliteli hizmet anlayışını kanıtlamış bir markadır. Eski Sanayi Sitesinde yer alan Samuk İş Güvenliği Ürünleri ve Yeni Mahalle'de yer alan Özsamuk Cıvata olmak üzere iki adet showroom mağazamız ile de yıllardır müşterilerimize hizmet vermekteyiz' ifadelerini kullandı.