Özel Genç Adım Anadolu ve Fen Lisesi, 2019 mezunları için gece düzenledi. Samsun Yelken Kulubü'nde düzenlenen geceye Özel Genç Adım Anadolu ve Fen Lisesi öğretmenleri, mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler ve veliler katıldı. Törende mezuniyet kütüğüne çivi çakılmasının yanı sıra mezun olan 12. sınıf öğrencileri ile 11. sınıf öğrencileri arasında bayrak ve okul flaması devir teslimi yapıldı. Daha sonra ise mezun olan 12. sınıf öğrencileri, tek tek sahneye davet edilerek mezuniyet belgeleri takdim edildi.

BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ

Gecede konuşan Özel Genç Adım Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çakan, '2018-2019 eğitim ve öğretim sürecini en iyi ve kaliteli bir şekilde tamamlamış olmanın sevinciyle, yorgun ancak onurlu bir şekilde karşınızda olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Süreç içerisinde Genç Adım eğitim kurumları bünyesinde öğrencilerimize ve sizlere gönülden hizmet eden idarecilerime, öğretmenlerime, yardımcı personellerime huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Süreç içerisinde Genç Adım öğrenci ilke ve kurallarına uyarak eğitim hizmetlerimizi kolaylaştıran, öğretmenlerinin kendilerine verdiği görevleri eksiksiz tamamlayan ve günde yaklaşık 10 saatimizi birlikte geçirmemize rağmen saygı ve sevgilerinde hiçbir eksiklik göstermeyen değerli öğrencilerime teşekkür ederim. Bu güzel ve özel öğrencilerimi türlü özveri ve emeklerle yetiştirmiş, onların kaliteli bir insan olması için çok yönlü maddi ve manevi yatırımlar yaparak ülkemize ve evrensel dünyamıza katkı sağlayan velilerime teşekkür ederim. Gençlerimizin hayatlarının dönüm noktası diyebileceğimiz üniversite hazırlık sürecinde Genç Adım ailesine olan inancınız ve güveniniz bizleri onurlandırarak daha çok çalışmamızı sağlamıştır' dedi.

SAMSUN'U VE GENÇ ADIMI TEMSİL EDECEKSİNİZ

Mezun olan öğrencilere de seslenen Çakan, 'Öncelikle yaklaşık 2 ay sonra üniversite sınavına gireceksiniz, bu süreç içerisinde yeterince çalıştığınızdan ve kalan süreyi de en iyi şekilde değerlendireceğinizden eminim. Sizler de bu inanç ve gayret ile bu süreci en iyi şekilde tamamlayarak güzel ülkemizim farklı şehir ve seçkin üniversitelerinde Genç Adım Kolejini, Samsun'umuzu ve ailenizi en iyi şekilde temsil ederek, ülkemizin geleceğine olumlu katkılar sağlayacağınızı biliyorum. Her biriniz farklı meslek grupları ile ülkesine, vatanına, milletine, ailenize yıllarca hizmet edeceksiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak bayrağı sizler devralacaksınız. Bu zorlu süreçte sizlere tavsiyem; sadece şahsi menfaatlerinizi düşünmemelisiniz, ailenize, ülkenize ve tüm insanlara faydalı olma düşüncesi sizi hep daha çok çalışmaya ve başarmaya sevk edecek' şeklinde konuştu.

Yasir BABA