Dünya'nın gayrimenkul lideri Remax, Mina Ofisi Brokerı Hakan Yavuz ve iş ortağı %100 kulübündeki gayrimenkul danışmanı İbrahim Sarıçay, her yıl Remax Türkiye tarafından düzenlenen ödül töreninde 'Yıldızlar Kulübü' ödülüne layık görülüyor. Ayrıca 2018 yılında Türkiye genelinde Remax ofisleri arasında 'En Fazla Recruiting Gerçekleştiren 4.Ofis' olarak ikinci ödülünü aldı.

İŞİN UZMANI

Samsun Atakum ilçesinde 13 yıldır hizmet verdiklerini belirten Uluslararası Profesyonel Gayrimenkul Brokerı Hakan Yavuz, 'Samsun'dan, Türkiye ve dünyaya hizmet vermekteyiz. Bizler, yatırımcılarımıza en iyi hizmet, en iyi ekip, en iyi danışmanlarla, etik kurallar çerçevesinde hizmet veriyoruz. Samsun'da bir dünya markası olan Remax olarak, yatırımcılarımızın Türkiye ve dünyada nerede yatırım yapmayı tercih ederlerse yanlarındayız. Uzmanlık isteyen gayrimenkul işinde, işin uzmanı olarak Samsun'a kurumsal ve bireysel yatırımcıları getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. Ben aldığım bu ödülü; bu zamana kadar desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımda olan aileme, kıymetli müşterilerime ve yatırımcılarımıza ithaf ediyorum' diye konuştu.

KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLUN

Samsun'da profesyonel olmak isteyen herkesin bu işe girmesini tavsiye eden Yavuz, 'Samsun'da yaşayan, hayatının değişmesini isteyen ve kendi işinin patronu olmayı arzu eden herkesi geleceğin mesleği gayrimenkul danışmanlığına davet ediyorum. Gelsinler ve bizlerin tecrübelerinden faydalansınlar. Elimden geleni Samsun'daki yatırımcılar için yaptım' şeklinde konuştu.