23 Nisan günü Piazza AVM ön kısımda Kamer standı önünde bir araya gelen çocuklar, burada çeşitli etkinliklerle bayramı kutladılar ve eğlenceli vakit geçirdiler. Çocuklar, palyaço eşliğinde oyunlar oynadılar ve yüz boyama etkinliği yaptılar. Ayrıca hat sanatçısının günün anısına kendileri için hazırladığı Hyundai, Kamer kartlarının üzerine isimlerini yazdırdılar. Burada Hyundai Kamer tarafından verilen çeşitli hediyeler çocuklarıN mutluluğunu bir kat daha artırdı.

KONA DİZEL

Hyundai Kamer, 1 hafta önce tanıtımını gerçekleştirdiği KONA DİZEL aracı da Piazza AVM'ye gelen otomobil severlerle buluşturdu. Piazza AVM'ye gelen otomobil severlerin, çocukları kutlama etkinliklerine katılırken kendileri de Kona Dizel araç ile test sürüşü yaptılar.

ÇOCUKLARIMIZ DAHA GÜVENLİ SEYAHAT ETSİN DİYE

Hafta sonu Piazza AVM'ye gelen Hyundai sahipleri, Kamer'in Piazza AVM Kapalı Otopark girişinde kurduğu Before service standı ile karşılaştılar. Kapalı otopark girişinde özel olarak Hyundai müşterileri için rezerve edilen park alanında deneyimli servis danışmanları ve teknik ekibiyle vermiş olduğu ücretsiz check-up hizmeti yoğun ilgi gördü. Piazza AVM'ye alışveriş ve Kamer 23 Nisan etkinlikleri için gelen Hyundai sahipleri, önce girişte kendileri için özel rezerve edilen park alanına alındılar. Burada deneyimli servis danışmanları tarafından karşılanan Hyundai sahiplerinden, araçları ile ilgili ön bilgiler alındı ve sonrasında araçlar teknik ekibe teslim edildi. Teknik ekibin titiz kontrolleri esnasında, araç sahiplerine de çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sonrasında araçlarında var olan eksiklikler giderildi ve araç sahiplerinin periyodik bakım konusunda bilgileri tazelendi ve araçların periyodik bakım randevuları oluşturuldu.

AVANTAJLARIN ADRESİ

Araçları ile ilgili kontrolden memnun kalan Hyundai sahipleri, memnuniyetlerini dile getirdiler. Hyundai Kamer Otomotiv Halkla İlişkiler Müdürü Oğuz Kolbaşı, 'Müşterilerimize sadece satış esnasında değil satış sonrasında da en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bugün öncelikle 23 Nisan etkinliklerinde çocuklarımızla bir araya geldik, ilave olarak garantisi devam eden ve garanti süresi dolmuş Hyundai marka araçlara check-up uygulaması yapıldı. Türkiye'de ve dünyada marka değeri hızla yükselen Hyundai buna paralel olarak gerçekleştirdiği satış sonrası aktiviteleriyle de müşteri memnuniyetine verdiği önemi gösteriyor' dedi. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten Kolbaşı, Hyundai sahiplerinin her an her yerde Hyundai Kamer satış ve teknik ekibiyle karşılaşacaklarını ve sorunları varsa anında çözüm bulacaklarını da sözlerine ekledi. Kolbaşı, 'Ayrıca tüm Hyundai ve Blue Card sahiplerinin plazamızdaki son teknoloji ile donatılmış yetkili servisimize gelmeleri, özel avantajlardan faydalanmaları açısından önem arz etmektedir. Blue Card ile birlikte sunulan avantajlardan yararlanmak ve en yeni Hyundai modelleriyle test sürüşü yapmak isteyen tüm otomobil severleri Kamer'e davet ediyoruz' şeklinde konuştu.