Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, İstanbul'da Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve şirket yönetimiyle bir araya geldi. Önümüzdeki sezon neler yapılacağının konuşulduğu toplantıda, Başkan İsmail Uyanık da devam kararı aldı.

İSTANBUL'DA TOPLANTI

Samsunspor'da 1992- 2001 ve 2002- 2005 yılları arasında iki farklı dönemde başkanlık yapan İsmail Uyanık, sezon başında geri dönmüştü. Taraftarın gönlünde taht kuran ve 'efsane' olarak anılan Başkan Uyanık, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasıyla görevini bırakma sinyalleri vermişti. Başkan Uyanık, bugün de Samsunspor A.Ş.'nin en büyük ortaklarından Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'la İstanbul'da bir araya geldi.

ELEŞTİRİLER YAPILDI

Başkan Uyanık ve işadamı Yüksel Yıldırım, ilk olarak geçen sezonun değerlendirmesini yaptı. Bu geniş kapsamlı toplantıda şampiyonluğun gelmemesine neden olan tüm unsurlar masaya yatırıldı. Bu sırada hem İsmail Uyanık, hem de Yüksel Yıldırım, sezon boyunca gördükleri eksiklikleri ifade edip, öz eleştiride de bulundu. İstanbul'daki Yıldırım Tower'da yapılan toplantıda son olarak ise Başkan İsmail Uyanık'ın geleceğiyle ilgili vereceği karar konuşuldu.

DAHA GÜZEL OLACAK

Başkan İsmail Uyanık, kırgınlıklarını ve üzüntülerini iletirken, şirket yönetiminden bunların bir daha tekrarlanmayacağı sözünü aldı. Bu gelişmenin ardından ise göreve devam kararı çıktı. Toplantının ardından Yüksel Yıldırım, twiter hesabından, "İsmail başkan ile beklenen toplantımız holding binamızda çok başarılı bir şekilde yaptık. Tüm sorunlar tartışılarak, tatlı bir şekilde bağladık. İsmail başkan ve ben 'Yükseliş Sezonu'na hazırız. Her şey daha güzel olacak" dedi.