AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Ankara'daki patlamadan 3 dakika önce aynı noktadan geçtiğini belirten Fuat Köktaş, terörün kimi ne zaman hedef alacağı, hangi adreste olacağının belli olmadığını söyledi. Köktaş, "Terörü yapanların dili, dini, ırkı olmadığını yıllardır söylüyoruz. Bundan önce de yine Ankara Tren Garı'nda, İstanbul Sultanahmet'te, Şanlıurfa Suruç'ta yapılan hain saldırılarda vatandaşlarımız hayatlarını kaybetti, güvenlik güçlerimizi şehit verdik. Bir kez daha yaşanan hain terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralılarımıza Rabbim acil şifalar versin" diye konuştu.

BİRLİKTELİĞİMİZİ KORUYACAĞIZ

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise, "Ülkemizi bölmek isteyen hain güçlere karşı birlik ve baraberliğimizi sonuna kadar koruyacağız. Bu gece de burada birlik ve beraberliğin en güzel örneği yaşanıyor. Birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun" dedi.

ACIDA VE SEVİNÇTE BİRLİKTEYİZ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcalıoğlu da, "Kavaklılar düğün, cenaze gibi sevinçli ya da üzüntülü her şeyi birlikte yapmaya çalışıyorlar. Biz Kavaklılar birlikte olmak arzusu ile hareket ederiz. Bu birliktelik sağlar, geriye hep bir arada olmanın mutluluğunu tatmak kalır" diye konuştu.

Geceye, CHP Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci, KADEF Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, Kavaklılar Derneği Başkanı Ersin Erge ile çeşitli derneklerin temsilcileri ve çok sayıda Kavaklı katıldı.

Bayram OK