Samsunspor'da yeni sezon öncesi yenilenme çalışmaları devam ediyor. İzleme komitesinde yer alan Samsunsporlu forma giyen ve kaptanlığını yaptığı eski futbolcular Celil Sağır ile Ercan Koloğlu, sosyal medya sayfalarından açıklama yaparak istifa etti. İkilinin istifalarıyla başlayan süreçte yine bazı isimlerle önümüzdeki günlerde yolların ayrılacağı öğrenildi. Başkan İsmail Uyanık ve kurmayları ise bayram sonrası yeni sezon için kollarını sıvayacak. Yeni isimlerin yer alacağı izleme komitesinin ardından yönetim diğer konularda ise hızlı çözümler üretecek.

GURURLU BİR ŞEKİLDE BIRAKIYORUM

'Sükutunda bir sesi vardır onu duyacak yürek lazım diyerek almış olduğum görev boyunca genelde hep sustum' diyen Celil Sağır, "Başkanıma söz verdiğim için bir yıl boyunca tüm çevremden, arkadaşlarımdan, gittiğim mekanlardan feragat ettim. Sonuna kadar bana verilen görevi yapmaya çalıştım. Ama gelinen noktada görevimi dik durduğum hayatım boyunca yine dik, onurlu ve gururlu bir şekilde bırakıyorum" dedi.

SAMSUNSPORLULUĞUMUZ TARTIŞILAMAZ

Ercan Koloğlu da, "Benim Samsunsporluluğumu kimse tartışamaz. Antalya'da 5 yıl önce kurduğum düzenli hayatımı Başkanımız İsmail Uyanık'ın bir lafıyla bıraktım ve Samusunspor için geri döndüm. Başkanımız İsmail Uyanık'a zarar vermemek şahşım üzerinden başkanıma yapılan saldırılar sebebiyle Samsunspor Kulübü'nde bulunduğu izleme ekibi görevinden istifa ediyorum"ifadelerine yer verdi.

UMARIM SAMSUNSPOR HAK ETTİĞİ GÜNLERE KAVUŞUR

Yine akşamüstüne doğru Emin Kar' da görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kar, ''Samsunsporluluktan başka bir ünvanı olmayan bizlerin hedef haline getirilmesi bizlere çok da yabancı değil zaten. Sonuç olarak, daha öncede yaşadığım iftira ve karalama kampanyalarından bıktığımdan, ki daha önceki yalanların bugün hala karşılığı olmadığını tüm camia görmüştür diye düşünüyorum, arabalar evler vs., izleme ekibindeki görevimden istifa ediyorum. Umarım çok geç olmadan asıl problemler çözülür ve İsmail Uyanık önderliğinde Samsunspor hak ettiği günlere kavuşur'' açıklamasını yaptı.

Salim YILDIZ