1988 yılından beri Samsun'da faaliyet gösteren Beşli Kasap, Atakum Büyükkolpınar Mahallesi 1246. Sokak'ta restoranını açtı. Restoranda gerçekleştirilen açılış törenine Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Deveci, "Çok güzel bir mekan. Yöneticileri işlerinde çok başarılı ve çok genç çalışanları var. Bu işyerinin Samsun'a, Atakum'a hayırlı olması ve bol kazançlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından misafirler restoranı gezdi ve ardından lezzetlerden tadım yaptı.

SAMSUN'A HİZMET EDECEĞİZ

Beşli Kasap ortaklarından Yaşar Beşli, restoranı açmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Uzun süredir böyle bir restoran açmamız konusunda talep vardı, umarım bu talebi karşılarız. Samsunlulara lezzetlerimizi tattıracağız ve memnun etmeye çalışacağız" diye konuştu. Beşli Kasap ortaklarından Aşkın Reyhan ise, "Eskiden de beraber çalışıyorduk, burada da tekrar birlikte olmak ve Samsun'a hizmet etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

PROFESYONEL EKİP

Beşli Kasap İşletme Müdürü Mustafa Baş, et, steak ve kahvaltı grubu ağırlıklı olarak lezzetleri Samsunlulara tattıracaklarını belirterek, "1988 yılından beri Samsun'da faaliyet gösteren Beşli Kasap artık restoranıyla et ve steak ağırlıklı olarak hizmet verecek. Samsun'da steak ve kahvaltı grubunda çok iddialıyız. Herkesi lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz. 25 kişilik profesyonel ekiple hizmet veriyoruz" diye konuştu. Beşli Kasap, geniş ve kullanışlı mekanı, her damak tadına uygun zengin menüsü ve çocuk oyun parkı gibi birçok ekstra özelliğiyle beraber Samsunluları bekliyor.

Şükrü Berk ASKAR