HİÇ İLERLEME YOK

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Samsun- Odu karayolu üzerinde Petrol Ofisi Dolum Tesisleri arkasındaki Büyükşehir Belediyesi'ne ait dolgu alanına altyapı tesisi kurmak için neredeyse 8-9 ay önce çalışmalara başlamıştı. Ancak bugüne kadar verilen sözler dışında herhangi bir gelişme ve ilerleme olmadı. Yıldırım Holding'den dolgu alanının inceleme gelen ekiplerin raporlama süreçlerinin de uzamasıyla şu ana kadar olumlu bir adım dahi atılamadı.

1 TEMMUZ DENİLMİŞTİ

Samsunspor'un altyapı tesisiyle ilgili sürecin uzaması, Belçika'nın Genk kulübü ile altyapı konusunda yapılacak işbirliği anlaşmasının da ertelenmesine neden oldu. Daha önceden 1 Temmuz itibariyle iki kulübün ortak adımlar atacağı açıklansa da, bu tarihin biraz ertelendiği ifade edildi. Camia konuyla ilgili sözler veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de gerekli hamleleri yapmasını ve bir an önce tesis çalışmalarının başlamasını istiyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir seçim öncesi ve her fırsatta bu tesisin yapılması konusunda gerekli sözleri vermişti. Camia, Başkan Demir'den altyapı tesisi konusunda elini taşın altına koymasını bekliyor.