Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİD) Başkanı Bahattin Eker ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin üyesi olan Şahinoğlu Mobilya'nın fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. MOBİD Başkanı ve Eker Kanepe Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Eker'in öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, Kocaman Orman Ürünleri yetkilisi Levent Kocaman, Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Uyanık ve Samsun Sünger ve Poliüretan yetkilisi Murat Odabaşı katıldı. Heyet, Şahinoğlu Mobilya'nın fabrikasında incelemelerde bulunarak Şahinoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin'den bilgi aldı.

TÜRKİYE'YE HİZMET

Şahinoğlu Mobilya'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin, 'Şahinoğlu Orman Ürünleri, büyük dedemiz merhum Mehmet Şahin'in oğlu, dedemiz merhum Ahmet Şahin tarafından 1950'li yılların sonlarında, bölgenin ilk ve tek 'Ahşap ve Kereste Biçki Atölyesi' olarak kurulmuş ve ticari hayatına başlamıştır. Firmamız, bölgede tek olması sebebiyle işlediği kestane, kayın, meşe ve çam gibi orman ürünlerini kısa zamanda tüm Türkiye'ye pazara sunmuş ve ürünleri ile adından söz ettirmiştir. İlerleyen yıllar içerisinde, yine bölgede ilk ve tek olarak ahşap masif kapı, pencere ve parke gibi ürünler üretmiş, bu ürünler kalite ve müşterilerimizin güvenleri çerçevesinde sektör pazarında karşılık bularak başta Anadolu olmak üzere Trakya dahil, tüm Türkiye'ye sunulmuştur. Zaman içinde büyüyen ve sektörde adından söz ettiren firmamız, babamız Genç Osman Şahin tarafından 2000'li yılların başlarına kadar çok büyük emekler neticesinde Şahinoğlu Orman ürünleri, milenyumun başlarından itibaren Ahşap Masif Kapı, Kafe Restoran, ofis tasarımı ve doğal kütük masa üretimi gibi orman ürünleri ile sektörde bir kez daha adından söz ettirmeyi başarmış ve bu başarısını ise günümüze taşımıştır' dedi.

SON TEKNOLOJİ

Terme ilçesinden tüm Türkiye'ye hizmet verdiklerini ifade eden Şahin, 'Şahinoğlu Mobilya olarak bin 500 metrekare kapalı, 3 bin metrekare açık alan üzerinde son teknolojinin kullanıldığı tesislerimizde müşterilerimiz için yüzlerce farklı tasarımlar üretilmektedir. Ülke geneline açılan bir marka olarak, gücünü müşterilerinin memnuniyetinden alan, özverili çalışanlarıyla müşterilerinin çalışma mekanlarına farklı ve özgün tasarımlar ile değişik trendler sunmaya devam ediyor. Modern teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak, başarının haklı gururunu müşterilerimizle paylaşmaktan mutluluk duymaktayız' diye konuştu.

GÜCÜ TECRÜBESİNDEN

Açıklamasını sürdüren Şahin, 'Firmamız, yıllanmış ağaçlar ile üretip sunduğu nadide ahşap ürünlerde katkı ve ilaç kullanmayarak 'Hayatınızı Doğallaştırın' sloganı ile bölgede 'ilk ve tek' olma özelliğini korumakta, başta bölgemiz olmak üzere tüm Türkiye pazarında iddiasını sürdürmektedir. Şahinoğlu, hızlı değişen insan yaşamının daha doğal ve şık olması gerektiğine inanmakta ve bu sayede daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşama ulaşılmasında, yıllar içinde oluşan tecrübesiyle sektörün üstlendiği rolün bilinciyle çalışmaktadır. Sektörün, Türkiye çapında bir oyuncusu niteliğiyle de değişen dinamikleri takip etmekte, sürekli olarak yenilenmekte; bilgi birikimini daha ilerlere taşımaktadır. Firmamızın temel hedeflerinin başında; öğrenmek, araştırmak, geliştirmek, yenilenmek ve bu birikimleri en uygun koşullarda doğallıktan ödün vermeden hayata geçirme gayreti olup, Şahinoğlu ailesinin oğulları Ahmet Şahin ve Recep Şahin tarafından gücünü tecrübesinden alarak yönetilmektedir' dedi.