Samsunspor, 2019-2020 sezonunun ilk antrenmanı için yarın sabah sahaya iniyor. Bugün Nuri Asan Tesisleri'nde toplanacak ve yarın sabah ilk antrenmanını yapacak olan Samsunspor, 19 Temmuz tarihine kadar çalışmalarını tesislerde sürdürecek. Daha sonra Kırmızı Beyazlılar 19-31 Temmuz tarihleri arasında Bolu Koru Otel'de kampın ilk etabını tamamlayacak.

KAMP KADROSU KAMUOYUYLA PAYLAŞILDI

Samsunspor'un yarınki antrenmanına ve kamp kadrosuna şu futbolcular davet edildi: Furkan Köse, Ahmet Altın, Nurullah Aslan, Erhan Kartal, Caner Arıcı, Canberk Dilaver, Gökhan Meral, Ercan Yazıcı, Aytaç Sulu, Erkam Reşmen, Nuri Terliksiz, Okan Dernek, Oğuz Gürbulak, Yılmaz Özeren, Ferhat Çulcuoğlu, Ramazan Çevik, Samet Asatekin, Enes İslam İlkin, Guido Koçer, İlyas Kubilay Yavuz, Muhammet Beşir, Atabey Çiçek, Onur Eriş, Bahattin Köse, Bünyamin Cesur Karataş, Samed Hakan Kılıç.

SAMSUNSPOR'DA GÖNDERİLECEK İSİMLER

Samsunspor'da kamp kadrosunda yer almayan ve gönderilecekler listesine konulacak oyuncular ise şu şekilde: Erhan Şentürk, Cenk Kaplan, Abdulkadir Özgen, Savaş Yılmaz, Şahin Şafakoğlu, İrfan Başaran, İshak Doğan, Furkan Yıldırım, Beraz Boz, Alperen Pak, Erkam Çam, Bilal Gülden.