Transferi yapacağı iki takviye ile kapatacak olan Samsunspor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı golcü oyuncu Ahmethan Köse transferinde mutlu sona ulaştı. Genel Menajer Mustafa Aztopal ile birlikte Samsun'a gelen ve sağlık kontrollerinden geçen Köse, tesislerde düzenlenen törenle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

SAMSUNSPOR'DA OLMAK İSTEDİ

Törende konuşan Genel Menajer Mustafa Aztopal, " Hem bugünümüze hem yarınımıza hizmet edecek bir oyuncu, değerli bir oyuncu kattığımızı düşünüyoruz. Ahmethan'a projelerimizi anlattığımızda o da burada olmak istedi ve bu transfer gerçekleşti" dedi.

EN İYİLER SAMSUN'DAN YETİŞİR

Teknik Menajer Yücel Uyar'da, "Bizim için önemli bir gün. Çok yetenekli geleceği olan bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. En iyi forvetler Samsun'dan yetişir. Ahmethan da inşallah Cenk İşler, Serkan Aykut, İlhan Mansız, Tanju Çolak gibi Türk futboluna damga vuracak bir futbolcu yetiştiririz. Çünkü o potansiyeli var" dedi.

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

Genç oyuncu Ahmethan, "Öncelikle beni yetiştiren ve buralara gelmemi sağlayan Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Şimdi Samsunspor gibi büyük bir camiaya geldim. İnşallah hep birlikte Samsunspor'u ait olduğu yerlere taşırız" dedi.

Salim YILDIZ