Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Samsunspor'da kombine ve bilet satışları yakın zamanda başlayacak. Öncelik mevcut kombilenelerin yenilenmesine verilen satışlar 1 Ağustos perşembe günü başlayacak. Kombine ve bilet satışlarıyla alakalı merak edilen soruları cevaplayan Samsunspor Ticari İşler Müdürü İbrahim Canbulat, bu sezon rekor hedeflediklerini söyledi. İşte kombineler ile alakalı merak edilenler;

HAFTALIK VE SEZONLUK BİLET NE KADAR?

2019-2020 sezonu için tribünlere göre haftalık bilet fiyatları: VIP (50,00 TL), Batı Üst (30,00 TL), Batı Alt (20,00 TL), Doğu Alt (15,00 TL), Doğu Üst (10,00 TL), Kale Arkası (5,00 TL) 2019-2020 sezonu için tribünlere göre sezonluk bilet (kombine) fiyatları : VIP (650,00 TL), Batı Üst (400,00 TL), Batı Alt (300,00 TL), Doğu Alt (200,00 TL), Doğu Üst (125,00 TL), Kale Arkası (55,00 TL)

KADIN VE ÇOCUKLARA ÖZEL FİYAT OLACAK MI?

VIP hariç tüm tribünlerde kadın, çocuk ve genç taraftarlara pozitif ayrımcılık yapılacak ve özel fiyat politikası uygulanacak. Kadın, çocuk ve gençler (7 yaş ve üzeri ile 17 yaş ve altındakiler) bu tribünlerden 55,00 TL bedel karşılığı 'sezonluk bilet' alabilecek.

ENGELLİLER 'KOMBİNE' ALMAK ZORUNDA MI?

19 Mayıs Stadı'nda Kuzey Alt ve Güney Alt tribününde engelli taraftarların ücret ödemeden müsabaka izleyebilmeleri için kontenjan ayrılmıştır. Bu haktan faydalanmak isteyen engelli taraftarlarımız her maçtan 2 gün öncesine kadar Bulvar AVM'de bulunan Samsunspor Bilet Satış Noktası'na başvurmalı ve Passolig kartlarına oynanacak maç için bilet yüklemesi yaptırmalıdır. Tribün kapasitesi kontenjanla sınırlıdır. Engelli taraftarlarımız kombine almak isterlerse diğer taraftarlarımız gibi ücretini ödeyerek istedikleri tribünden kombine bilet alabilirler.

PASSOLİGA KART MECBURİ MİDİR?

Evet. Kombine yükletmek için Passolig kartınızın olması mecburidir.

SÜRE ÖNEMLİ MİDİR?

Kombine bilet yüklemesi yaptırabilmek için Passolig kartının kullanım süresinin 31 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatılmış olması gerekmektedir. Samsunspor logolu Passolig kartının yenileme ücreti 27,50 TL'dir.

TÜM BLOKLAR SATIŞA AÇIK MI?

Deplasman tribününe bitişik Batı Üst 220. blok ve Kuzey Üst 224. Blok Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün güvenlikle ilgili planlaması doğrultusunda satışa kapalıdır. Bu iki blok dışındaki tüm alanlar satışa açıktır.

AYNI KOLTUĞA YÜKLEME YAPILABİLECEK Mİ?

Geçen sezon kombine yüklemesi yaptıran taraftarlara öncelik tanınacak. Bu avantajdan faydalanacak taraftarlarımız 22 – 31 Temmuz tarihleri arasında işlemlerini yaptırabilecek ve mevcut koltuklarını alabilecek.

KOMBİNE SATIŞI NEREDE YAPILACAK?

Geçen sezon kombine alan ve öncelikli satış hakkı bulunan taraftarlar yenileme işlemlerini sadece Bulvar AVM'de bulunan Samsunspor Bilet Satış Noktası'nda yaptırabilecek.
1 Ağustos'tan itibaren ise hem Bulvar AVM'deki Samsunspor Bilet Satış Noktası hem de internet üzerinden www.passo.com.tr adresinden kombine yüklemesi yaptırılabilecek. İlave satış noktaları oluşturulması halinde kulübümüzün iletişim kanalları üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.

HİZMET SAATLERİ NASIL OLACAK?

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 10.00 – 19.00 Pazar günleri ise kapalı olacaktır.

ÖDEME SEÇENEKLERİ NELERDİR?

Taraftarlarımız nakit ya da kredi kartıyla kombine yüklemesi yaptırabilir. Açıklanan kombine fiyatları nakit ödeme için geçerlidir. Kredi kartıyla kombine yüklemesi yapılması halinde vade farkı uygulanacaktır. Mevcut fiyatlara tek çekimde yüzde 3,68 puan, 6 taksitle çekimde ise yüzde 8 puan vade farkı uygulanacaktır.

İSİMLER KOLTUĞA YAZDIRILACAK MI?

VIP, Batı Üst, Batı Alt tribünlerinden kombine alan taraftarların isimleri yükleme yaptırdıkları koltuğa yazdırılacaktır.

İPTAL İŞLEMİ YAPTIRILIR MI?

Kombine yüklemesi yapıldıktan sonra iptal yaptırılamaz. Lütfen bu duruma dikkat ederek işlem yaptırınız.

BLOĞUN DEĞİŞMESİ MÜMKÜN MÜ?

Kombine yüklemesi yapıldıktan sonra blok değiştirilemez. Lütfen bu duruma dikkat ederek blok seçiniz.

SALİM YILDIZ