SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

Sezona 'Şampiyonluk' parolasıyla hazırlanan Samsunspor'da golcüler Haber Gazetesi'ne birbirinden özel açıklamalarda bulundu. Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız'ın sorularını cevaplayan golcü isimler Atabey Çiçek ve Ahmethan Köse, taraftarları heyecanlandıracak mesajlar verdi. Daha önceki açıklamalarında camiaya şampiyonluk sözü veren müthiş ikili, o sözün yerine geleceğini söyledi. Büyük bir camiaya geldiklerini belirten Atabey Çiçek ve Ahmethan Köse, "Buraya şampiyonluk için geldik. Sahada biz, tribünlerde taraftarlarımız elimizden geleni yapacağız ve verdiğimiz sözü tutacağız. Bu camia o hak ettiği mutlu günleri inşallah yaşayacak. Bunda da bizim katkımızın olacağı ise paha biçilemez bir duygu" dediler.

TARAFTAR BİZİ ATEŞLEYECEK

Taraftarların inişli, çıkışlı grafiklerde desteklerini sürdürmesini istediklerini belirten Atabey ve Ahmethan Köse, " Yeni kurulan bir takımız. Yapılan yeni transferler va. Bolu kampında çok iyi bir uyum süreci yakaladık. İlk etabı çok iyi geçtik diyebiliriz" dedi. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen golcüler, "İkimiz arasında tatlı bir rekabet olacak. İyi olan sahada formayı sırtına geçirip vargücüyle mücadele edecek. İkimizin hedefi Samsunspor'u bir üst lige taşımak. Özellikle iç saha maçlarımızda taraftarımız ateşleyici güç olacak. Kağıt üzerinde takımlara pek bakmıyoruz. O an sahada kim iyi günündeyse o maçı kazanıyor. Meraklanmayın bu yolun sonu şampiyonluk olacak" diye konuştular.

ABİSİNE RAKİP OLDU

Atabey Çiçek, Yeni Çorumspor'da forma giyen abisi Cansın Çiçek'in sosyal medya sayfalarından yaptığı şampiyonluk paylaşımlarına gönderme yaparak, 'Üzgünüm abi bu sezon şampiyon biziz' yorumu ekledi.

Salim YILDIZ / ÖZEL HABER