Her biri alanında uzman, yenilenen öğretmen kadrosuyla gücüne güç katan Bilnet Okulları Samsun Kampüsü, bugün itibariyle 2019- 2020 eğitim öğretim dönemine başladı.

BİLNET OKULLARI GÜÇLÜ GELİYOR!

Lider butik okul unvanıyla, Samsun'da kurumsal kimlik sahibi olan, hobi bahçeleri, açık-kapalı spor salonları, özel dizayn edilmiş konferans salonu, yetenek atölyeleri ve akademik çalışmaları ile tam donanımlı bir okul olmanın verdiği güçle eğitim sektöründe üst sıraya yükselen Bilnet Okulları Samsun Kampüsü, yeni dönem akademik çalışmalarına başlattı.

DİL EĞİTİMİ İÇİN DEV ADIM

Yeni eğitim öğretim yılında her seviye için, 5. sınıfa geçen tüm öğrencilerin dahil olacağı yoğunlaştırılmış İngilizce hazırlık programı ile dilin sınıf ortamının dışına çıkarak, günlük yaşam bağlantısının kurulması amacıyla öğrenciler tarafından aktif kullanımı hayata geçiyor. Intensive english programme sayesinde tüm öğrencilerin belli bir standarda getirilmesi hedefleniyor. Bilnet Okulları Samsun Kampüsünde, İngilizce dil eğitim modeli 5. sınıf müfredatının büyük bir yüzdesini değerlendirerek, İngilizce öğrenme konusundaki mutlak başarı için kalıcı çözümler sunmaktadır.

ANASINIFI İNGİLİZCE PROGRAMI

Dil ediniminin en verimli olduğu dönem okul öncesi dönemdir. Okullarımızda yabancı dil ile tanışan çocukların hikaye, video, drama, konuşma etkinlikleri ve CLIL modeli gibi tekniklerle gün boyu İngilizce ile iç içe olmaları sağlanmaktadır. Yaşayarak öğrenmeyi destekleyen program sayesinde öğrencilere geniş bir kelime yelpazesi sunulmaktadır. İngilizceyi sevdirmek ve hayatlarının bir parçası haline getirmek adına öğretmenlerimiz tarafından anasınıfına özel teknikler uygulanır

BİLNET OKULLARI BİLFEN KURULUŞUDUR

Güçlü kadrosuyla eğitimde öncü olan Bilfen koordinatörleri tarafından desteklenen eğitim müfredatı ile nitelikli bir eğitim modeli uygulanmaktadır.

SEMİNER PROGRAMI EĞLENCELİ BAŞLADI

Eğitim Bilimleri Uzmanı Özgün Çekiç, Öğretmen Koçluğu ve Mindfulness ( bilinçli farkındalık) süreçleri hakkında öğretmenlerle keyifli vakit geçirdi. Okul hayatında mindfulness etkileri, öğretmenler için koçluk becerileri ve temel ilkeler esas alınarak, öğrenciyi yapılandıran, geliştiren yöntemler ve teknikler hakkında geniş bilgiler verildi.

KALİTELİ EĞİTİMİN TEK ADRESİ OLMAK

Kurucu ortaklarından Dr. Hakan Özcan, 'Eğitimde farklılıkları olan, yenilikçi, kalite odaklı, ulusal arenada yer alacak, yeni nesil butik okul olma hedefi ile yola çıktık. Öğrencilerimiz için sosyal ve akademik açıdan başarı merkezi olmak, sürekli öğrenen, öğrendiklerini uygulayabilen mutlu sağlıklı ve topluma değer katan çocuklar yetiştirilmesi görmek en büyük arzumuz. Mutlak başarı için öğretmenlerin gücü çok önemli ve biz sırtımızı Kampüs Müdürümüz Dilek Eminoğlu'na ve güçlü öğretmen kadromuza güvenle dayadık. Kaliteli eğitimde tek adres; Bilnet Okulları Samsun Kampüsü. Bilnet'ten mezun olan her öğrencinin know-how olarak ayrıcalıklı iş gücüne sahip olarak, bu çatı altında gördükleri öğrenim ve ortak paylaşımları sayesinde, geleceğin iş dünyasında bu ortak paydadan güç alacak şekilde birbirlerine güç katmalarını arzu ediyorum' dedi. Eğitim alanında yeni projelere hız vereceklerinin altını çizen Dr. Özcan, tüm öğretmenlere yeni eğitim döneminde başarılar diledi.

EMİNOĞLU: DEV KADRO İLE YENİ DÖNEMİ BAŞLATIYORUZ

2019-2020 Eğitim öğretim döneminin ilk gününde öğretmenlerini kahvaltı ile karşılayan Dilek Eminoğlu, seminer programı ile devam edecek olan 3 haftalık periyodu dolu dolu geçireceklerini ifade etti. Açılış konuşmasında tüm öğretmenlerinin akademik yetkinliklerinin yanı sıra, sosyal, kültürel ve vizyonel alanları ile de ön plana çıkan yeni ve mevcut öğretmenleri ile tüm öğrencilere daha geniş bir eğitim vizyonu sunmayı hedeflediklerini iletti. Samsun'da eğitimde Bilnet imzası atacaklarını dile getiren Dilek Eminoğlu, '2019-2020 eğitim-öğretim döneminde yenilenen ve güçlenen kadromuz ile ilklere imza atacağız ve başarı dolu bir yıl geçireceğiz' dedi.

Hakan KAYA