Bilfen Şirketler Grubu'nun ikinci okul markası olarak hizmet vermeye başlayacak Bilnet Okulları'nın Samsun'da açılacak kampüsü için ilk adım atıldı. Önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye'nin sayılı okul zincirlerinden biri olacak Bilnet Okulları'nın Samsun temsilciliğini Atila Akcan üstlendi. Bilfen Şirketler Grubu Başkan Vekili Fatih Öztürk, Bilnet Okulları Genel Müdürü Kubilay Argını ve Bilnet Samsun Okulları Kurucusu Atila Akcan, Bilfen Şirketler Grubu'nun İstanbul'daki genel müdürlüğünde yapılan imza töreninde biraraya geldi.

EĞİTİMDE YENİLİK

Bilnet Okulları Genel Müdürü Kubilay Argını yaptığı açıklamada, 'Daha yaşanılabilir bir dünyanın, daha eğitimli kuşaklar ile elde edilebileceğini inanan Bilnet Okulları, anaokulundan lisesine kadar her kademede vereceği eğitim-öğretim ile geleceği şekillendirmeye hazır bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Bir Bilfen Şirketler Grubu kuruluşu olan Bilnet Okulları, Bilfen Okulları'nın köklü eğitim geçmişinden aldığı güç ve eğitimde yenilikçi yaklaşımları ile tüm Türkiye'ye yayılarak; geniş kitlelere ulaşmayı amaç edindi. Bu doğrultuda Bilnet'in eğitim müfredatı, sadece akademik alanda değil, kültürel ve sanatsal alanda da tam donanımlı bireyler yetiştirme doğrultusunda hazırlanmıştır. Öğrenciler, tüm kademelerde temel bilimlerin yanında; yabancı dil, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanlarında da kendilerini en üst seviyeye çıkaran bir eğitim alacak' dedi.

SAMSUN ÇOK ÖNEMLİ

Türkiye'nin tüm bölgelerine yayılarak kalitelerini geniş kitlelere ulaştırdıklarını kaydeden Argını, 'Gelişen teknolojinin bir ürünü olarak yeni dünya düzeninde, hem insanlar hem de ülkeler arasındaki sınırlar, hızla ortadan kalkmaktadır. Bu anlamda kendisini hem geleceğin getireceği şartlara hazırlamak hem de kendi geleceğini doğru şekillendirmek isteyen öğrenci, İngilizce başta olmak üzere diğer dünya dillerine de hakim olabilmelidir. Bilnet Okulları, bu amaçla yabancı dil eğitimine önem vermektedir. Tüm kampüslerinde aynı eğitim anlayışı ve kalitesi ile hareket edecek olan Bilnet Okulları, günbegün Türkiye'nin tüm bölgelerine yayılarak kalitesini geniş kitlelere ulaştırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşayacaktır. Samsun da bizim için çok önemli bir lokasyon. Burada da eğitimin çıtasını yükseltmek için çok çalışacağız' diye konuştu.

GURURLUYUZ

Bilnet Samsun Okulları Kurucusu Atila Akcan ise, 'Eğitim adına iyi bir markayı Samsun'a getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bize bu konuda tam destek veren Bilnet ailesine teşekkür ederiz. Bu kalitede bir okulun açılması, Samsun iline büyük katkılar sağlayacaktır' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin farklı bölgelerine kaliteli eğitim hizmeti taşımak üzere yola çıkan Bilnet Okulları'nın Samsun Kampüsü, anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde 6200 metrekarelik kapalı alanında 1800 metrekarelik bahçesiyle 900 civarında öğrenciye hizmet verecek.

Kampüs genelinde toplam 200 kişilik konferans salonu ile birlikte yüzme havuzu, buz pateni pisti, laboratuvarlar, kütüphane, yemekhane ve revir bulunacak. Sosyal aktiviteler ile kulüp derslerinin de yapılabileceği kampüste; öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim yaklaşımı sunulacak. Öğrencilerinin bilgiye ulaşmalarını, edindiği bilgiden yararlanmalarını ve bilgiyi geliştirme yöntemlerini öğrenmelerini ilke edinen Bilnet Okulları, branşlarında uzmanlaşmış, nitelikli ve dinamik eğitim ve öğretim kadrosuyla Samsun'da eğitim hayatına yeni bir soluk getirecek.