ŞAMPİYONLUK BİZE YAKIŞACAK

Ligde elde ettiği 4 galibiyet 1 beraberlik ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Yılport Samsunspor'da Genel Menajer Mustafa Aztopal Haber Gazetesi Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız'ın sorularını yanıtladı. Lig başından bu yana gelinen süreçte iyi bir yerde olduklarını dile getiren Mustafa Aztopal, "Şu anda her şey yolunda gidiyor. Yılport Samsunspor bu sezon hedeflediğini başaracak güçtedir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular herkes ama herkes görevini biliyor ve bunu en iyi şekilde yerine getiriyor" dedi

BAK MAÇI KÖTÜ OYNADIK

Afjet Afyonspor maçından galip ayrıldıklarını için mutlu olduklarını belirten Mustafa Aztopal, "Zorlu bir deplasmandan altın değerinde bir 3 puan çıkardık. Bu tabiki sevindirici bir durum. Bize bu mutluluğu yaşatan teknik ekibimize ve oyuncularımıza birkez daha teşekkür ediyoruz. Şu ana kadar üzüldüğüm tek nokta iyi de oynamadığımız BAK maçında kaybedilen 2 puan oldu. Eğer bu maçı da kazanmış olsaydık şimdi her şey çok daha güzel olacaktı. Ama biz geriye değil önümüze bakıyoruz. Bu ligden bu sezon el birliğiyle inşallah çıkacağız" diye konuştu.

GUİDO DAHA İYİ OLACAK

Guido Koçer'in performansını değerlendiren Aztopal, "Guido kendini ispatlamış, yetenekli bir oyuncu. Ona güvenimiz sonsuz, eminimki çok daha iyi olacaktır önümüzdeki günlerde. Takım içerisinde oynayan ve oynamayan tüm oyuncularımız bu takım için gerekeni yapıyor. Şu an itibariyle hedeflenen bütçe doğrultusunda 8 transferimizi gerçekleştirdik. Samsunspor potansiyeli yüksek ve güçlü bir ekip. Şimdi önümüzde zirve adına önemli bir Manisa FK maçı var" dedi.

ÜST KLASMAN HAKEM ŞART

Bu maç için tribünlerde rekor beklediklerini dile getiren Mustafa Aztopal, "Manisa FK maçında tribünleri tıklım tıklım görmek istiyoruz. El ele verirsek tüm zorlukların üstesinden geliriz. Saha içinde takım saha dışında ise taraftarımız bir bütün olmalı. Forma ve kombine de istenilen hedefe ulaşamadık. Beklentilerin şu an altındayız. Daha iyi olmamız gerekiyor. Taraftarlarımızın bize karşı bu konuda adım atması lazım. Afyon maçı hakemini başarılı bulduk. Manisa FK karşılaşması içinde TFF'den üst klasman bir hakem talep ettik" diye konuştu.

Salim YILDIZ / ÖZEL HABER