Roman, öykü, masal ve şiir alanlarında birçok eser veren ve bu alanlarda ödüller alan çocuk ve gençlik edebiyatının öncü ismi Mavisel Yener, Ezgililer Eğitim Kurumları'nda okurlarıyla buluştu.

Yazın dünyasına verdiği hizmetlerin yanı sıra yaratacı yazarlık eğitmenliği ve diş hekimliği yapan Yener, öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sırasında çocuklardan gelen soruları yanıtlayan Mavisel Yener, öğrencilerin kitapları hakkında sordukları detaylı sorular karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

YOĞUN İLGİ MEMNUN ETTİ
Keyifli geçen söyleşinin ardından Ezgililer öğrencilerinin kitaplarını imzalayan Mavisel Yener, kendisine gösterilen ilgiden ve sevgiden çok memnun kaldı. Söyleşiye, Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kayış, Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin Korkmaz ve Hasan Aksoy, Orta Okul Müdürü Haydar Ürün, İlkokul Müdürü Ali Rıza Gül de katıldı. Mavisel Yener, etkinliğin sonunda Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu, idari ve öğretmen kadrosuyla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

OKUMAYI SEVEN ÇOCUKLAR
Ezgililer Eğitim Kurumları'na teşekkür eden Mavisel Yener, "Ezgililer Eğitim Kurumları'nda olmaktan büyük mutluluk duydum. Okumayı seven öğrencilerin bir arada olması beni gururlandırdı. Böyle güzel öğrenciler yetiştirdikleri ve beni onlarla tanıştırdıkları için Ezgililer Eğitim Kurumları'na teşekkür ediyorum" dedi.

Ayşe KUŞCU