Samsunspor Basketbol Kulübü, Cumartesi günü saat 17.00'de oynayacağı Mamak Belediyespor Basketbol maçının saatini Türkiye Basketbol Federasyonu'na yaptığı başvuru sonucu 15.00 olarak değiştirdi.

MAÇ SAATLERİNİN YAKINLIĞI SEBEBİYLE DEĞİŞİKLİK

Konu hakkında açıklama yapan Samsunspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Erhan Yücetaş, 'Samsunspor basketbol ve futbol takımlarımızın sahalarında oynayacakları maçların aynı güne denk gelmesi ve maç saatlerinin birbirine yakın olması sebebiyle basketbol maçının saatinde değişikliğe gidilmiştir. Yönetimimiz Samsunspor taraftarının spora ve basketbola olan ilgisini arttırmak adına, 26 Ekim Cumartesi günü saat 17.00 olarak planlanan Mamak Belediyesi Basketbol maçının saatinin, Türkiye Basketbol Federasyonu'na yaptığı başvuru ile 15.00 olarak değiştirilmesini sağlamıştır. Bu sayede taraftarlarımız her iki maçı da zaman sıkıntısı yaşamadan izleyerek, takımlarına her zaman olduğu gibi destek verebileceklerdir' dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ

Yeni kurulan bir takım olmaları nedeniyle zamana ihtiyaç duyduklarını ve taraftarın desteğinin bu dönemde çok önemli olduğuna vurgu yapan Erhan Yücetaş, 'Gelecekte herkesin keyif aldığı bir takım yaratmak için çok çalışıyoruz. Bu süreçte eksiklerimizi gidermek, pozitif taraflarımızı daha da güçlendirmek adına yönetim, teknik heyet ve oyuncular olarak yoğun mesai harcıyoruz. Bu sebeple de taraftarlarımızı önce salona ardından da stada takımlarını her zamanki gibi desteklemeye davet ediyoruz' diye konuştu.