Antrenman sonrası açıklama yapan Giresunsporlu futbolcu Emre Can Coşkun, 'Şanlıurfaspor maçı hava koşullarından dolayı ağır bir zeminde oynandı. Özellikle 90 dakika boyunca çok disiplinli bir maç sergilediğimizi, oyunun her anında ve dakikasında konsantrasyonu yüksek bir mücadele sergilediğimizi düşünüyorum" dedi.

Coşkun, "Takım arkadaşlarımı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bu galibiyetler devam eder ve hedefimize emin adımlarla ilerleriz. Denizlispor'un durumunu biliyoruz ama ikinci yarı maçlarına bakıldığında böyle maçlar daha fazla konsantrasyon istiyor. Bunun farkındayız ve bu maça da Göztepe maçına nasıl hazırlandıysak o şekilde hazırlanacağız. Kendi futbolumuzu ortaya koyduğumuz sürece galibiyet serimizi devam ettireceğimizi düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

SERİYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Bir süredir sakatlığı süren Giresunsporlu futbolcu Vedat Bora ise yaptığı açıklamada, 'Son bir haftam var, haftaya Pazartesi inşallah takımla antrenmanlara başlayacağım. Bir an önce sahalara dönmek istiyorum. İki haftadır üst üste galibiyet aldık. Denizlispor maçından da galip gelip seriyi devam ettirmek istiyoruz. Sakatlığım döneminde takımdaki herkes ciddi bir yardım ettiler bana, buraya geldiğim gün takımdaki aile havasını görmüştüm. Her şey çok güzel ve inşallah daha da güzel olacak' şeklinde konuştu.