Samsunspor: MÜTHİŞ FİNAL

TFF 1. Ligi'nin 34. haftası muhteşem bir finale sahne oluyor. Mersin İdman Yurdu'nun düştüğü, Malatyaspor ve Sivasspor'un Süper Lig'e çıktığı, Eskişehirspor ile Giresunspor'un play-off oynamayı garantilediği ligde diğer hiçbir takımın ise sıralaması belli değil. Tüm takımların kaderi bugün saat 18.30'da başlayacak karşılaşmaların ardından belli olacak.

PUAN YETİYOR

Samsunspor da, kendi kaderini, kendi çizmek için Bandırmaspor önüne çıkacak. Kırmızı- Beyazlılar, lige bu sezon çıkan rakibini yendiği veya berabere kaldığı takdirde hiçbir sonuca bakmadan ligde kalacak. Olası bir yenilgide ise bu kez Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Giresun'a yenilmesi, Şanlıurfa'nın da Elazığspor'a puan kaybetmesi beklenecek.

18.30'DA BAŞLIYOR

Nefeslerin tutulacağı bu zorlu karşılaşma saat 18.30'da başlayacak ve TRT Türk'ten naklen yayınlanacak. Bu kritik mücadeleyi FIFA kokartlı Süper Lig hakemi Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşma öncesi Samsunspor'da Ahmet Burak Solakel dışında eksik bulunmuyor. Diğer sakatlar Kenan Karışık ve Ercan Yazıcı görev verildiğinde iğneyle oynayabilecek.