Çocuk ve gençlik edebiyatının öncü ismi yazar Mavisel Yener, Özel Samsun Sınav Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Roman, öykü, masal ve şiir alanlarında eserler veren ödüllü yazar Mavisel Yener, okurlarıyla söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sırasında öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Mavisel Yener, çocuklara yazarlığa nasıl başladığını, yazar olmak isteyenlere neler yapmaları gerektiğini anlattı.

GURUR DUYUYORUM
Yaratıcı yazarlık eğitmenliği ve diş hekimliği yapan Yener, Özel Samsun Sınav Ortaokulu'na teşekkür ederek, "Özel Samsun Sınav Ortaokulu'nda olmaktan büyük mutluluk duydum. Çocukların kitaplarım sayesinde okuma alışkanlığı kazanmaları ve benim kitaplarımı okuyarak büymelerinden gurur duyuyorum. Okumayı seven çocukların bir arada olmak benim çok önemli. Sınav Ortaokulu'na beni böylesine güzel öğrencilerle bir araya getirdikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşinin ardından kitaplarını imzalayan Mavisel Yener, kendisine gösterilen ilgiden ve sevgiden çok memnun kaldı. Söyleşiye, Özel Samsun Sınav Ortaokulu Eğitim Koordinatörü ve kurucusu Adnan Demirci, Lise Müdürü ve kurucusu Barış Aral, Ortaokul Müdürü Derya Güler de katıldı. Etkinliğin sonunda Yazar Mavisel Yener'e çiçek ve okul atkısı takdim edildi.

Ayşe KUŞCU