Samsunspor: BEKLENEN OLDU

Samsunspor'da dün çok sıcak saatler yaşandı. Öğle saatlerinde Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren, Teknik Direktör Osman Özköylü'yle toplantı yaptı. Daha önce ligin 29. haftasında deplasmanda kaybedilen Elazığspor maçının ardından, "Önümüzdeki sezon Samsunspor'da olmayacağım" diyen Özköylü, sonrasında ise geri adım atmış açık kapı bırakmıştı. Başkan Erkurt Tutu ve yöneticilerle arasının iyi olmadığı da konuşulan Özköylü'yle, dün son kez bir araya gelindi.

TAZMİNAT ÖDENMEYECEK

Nuri Asan Tesisleri'ndeki yaklaşık 1,5 saatlik görüşmede ilk olarak geçen sezonun değerlendirmesinin yapıldığı ifade edildi. Ardından ise Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'nun, Teknik Direktör Osman Özköylü'ye önümüzdeki sezon kendisiyle çalışmak istemediğini söylediği, deneyimli çalıştırıcının da aynı kararda olduğunu ifade ettiği belirtildi. Başkan Tutu ve Özköylü, fikirlerini beyan ettikten sonra karşılıklı anlaşarak, herhangi bir tazminat ödenmeksiniz ayrılma kararı aldı.

7. HAFTADA GELMİŞTİ

Özköylü'nün sözleşmesi bu anlaşmayla karşılıklı olarak fesh edildi. Geçen sezona Teknik Direktör Engin Korukır'la başlayan Samsunspor, 4. haftada bu isimle yollarını ayırmıştı. Deplasmandaki Boluspor ve iç sahadaki Denizlispor maçlarına Yardımcı Antrenör Kenan Yelek'le çıkan Samsunspor, 7. hafta itibariyle takımı Osman Özköylü'ye emanet etmişti. 8 Ekim'de 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Özköylü, yarattığı ve yaşadığı polemiklerle çok konuşulmuştu.